Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 21 » ПІСЛЯ ПОЛЬЩІ "УРАГАН" ВИРУШИТЬ ДО БІЛОРУСІ
10:18
ПІСЛЯ ПОЛЬЩІ "УРАГАН" ВИРУШИТЬ ДО БІЛОРУСІ
До п'яти команд зросла кількість учасників міжнародного турніру, присвяченого 10-річчю МФК "Борисов-900". У місто над Березиною, окрім чемпіона Білорусі - столичного МАПІДа та 9-ї команди російської Суперліги підмосковних "Митіщ", завітають чемпіон України - івано-франківський "Ураган" і ще один російський клуб - "Політєх" із Санкт-Петербурга (7-я команда по підсумками чемпіонату-2010/11).

Мабуть, такого серйозного міні-футбольного змагання з настільки значним підбором учасників у Білорусі ще не проводилося. Планується, що турнір за участю п'яти команд пройде за коловою системою в період з 18 по 21 серпня у новому Борисовському спорткомплексі, розташованому на вулиці Чапаєва.

Після того, як ця споруда восени минулого року була передано в муніципальну власність, міська влада Борисова приступила до завершення довгобуду, на який було виділено шість мільярдів рублів (1 мільйон доларів США). Учора, 19 липня, відбулося урочисте відкриття цього фізкультурно-оздоровчого центру.

За словами наставника "Урагану" Сергія Гупаленка, івано-франківська команда з радістю отримала запрошення на цей турнір, оскільки в попередніх планах чемпіонів України був візит до Москви. Однак попередньо вдалось домовитись лише про два спаринги з російськими командами.

"Сенсу їхати до Москви, щоб зіграти тільки два контрольні поєдинки, не було. Тим паче, московське "Дінамо", з яким ми хотіли зіграти спаринг, у серпні запланувало збори в Іспанії та Португалії. А ЦСКА у той же час зіграє у Львові на "Кубку Львівщини". Тож вважаю, що чотирьох матчів турніру в Білорусі з хорошими суперниками "Урагану" буде достатньо", - зауважив Сергій Гупаленко.

"УРАГАН" У МІЖСЕЗОННІ:
6 червня - 5 липня - відпустка, робота за індивідуальними планами
6-24 липня - перший збір у смт. Кароліно-Бугаз та Овідіополі (Одеська область)
30 липня - 15 серпня - виїзд до Польщі, другий збір у м. Бєльско-Бяла
4-9 серпня - контрольні матчі з польськими командами
11-14 серпня - міжнародний турнір "Beskidy Futsal Cup 2011" у Польщі
18-21 серпня - міжнародний турнір у місті Борисов (Білорусь)
23-30 серпня - заключний збір в Івано-Франківську

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 533 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz