Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 11 » Підніжка для лідера
21:05
Підніжка для лідера

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків) – 1:1 (0:1)

Арбітри: Олег Коваленко (Донецьк), Андрій Лютий (Львів)

Голи: Фетько Олексій (39) – Сорокін Дмитро (8)

«Спортлідер+»: 12. Кіндяков Євген, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 8. Карбовський Юрій, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій, 19. Іванов Вадим

Головний тренер: Іван Стасюк

«Локомотив»: 2. Іваняк Євген. 4. Федорченко Дмитро, 8. Сірий Євген, 9. Кондратюк Олександр, 10. Сорокін Дмитро, 11. Камеко Дмитро, 13. Сорокін Олександр, 16. Воронін Максим, 20. Кисельов Віталій, 23. Клочко Євген, 1. Литвиненко Дмитро (кап.), 77. Клочко Дмитро

Головний тренер: Євген Ривкін

Попередження: Карбовський Юрій (5), Івонко Максим (35)

Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», провів свій черговий матч в рамках найпрестижнішого вітчизняного футзального дивізіону – Екстра-ліги. І забігаючи наперед скажу, що наші гравці зробили приємний подарунок для власного керівництва та вболівальників, відібравши на власному майданчику очки в лідера турніру – харківського «Локомотива».

На старті матчу команди обмінялись небезпечними моментами. Прицільно з гострого кута пробивав Федорченко, однак напоготові був наш голкіпер. Міг відкривати рахунок Заворотний, проте рятівником «залізничників» став Максим Воронін, який в підкаті заблокував потужний удар у виконанні капітана «лідерів». І саме тоді ледь не спрацювало відоме футбольне правило. Розкішну передачу від Камеко при розіграші штрафного удару ударом в нижній кут замикав Дмитро Клочко, але врятував хмельничан від неприємностей Ярослав Заворотний, який виніс сферу з лінії порожніх воріт після підступного удару у виконанні гравця «Локомотива». Підопічні Євгена Ривкіна продовжували нагнітати атмосферу біля воріт «Спортлідера+». Кисельов чудово відпасував на Вороніна, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Євген Кіндяков, який в ефектному стрибку парирував м’яч з верхнього кута після удару «шістнадцятки» гостей. А на 8-ій хвилині «залізничники» повели у рахунку. Дмитро Сорокін сповна скористався помилкою захисника хмельничан, і вдотик пробив у ліву «дев’ятку» без шансів для Кіндякова – 0:1. Після цього «лідери», заведені палкою підтримкою власних уболівальників, розпочали грати першим номером, і створили немало проблем більш зірковому опоненту. Після виваженої передачі від Ткачука Фетько з гострого кута пробивав повз голкіпера, однак м’яч по-зрадницьки залетів у сітку воріт із зовнішнього боку. Двічі міг забивати Іванов, але раз за разом демонстрував свій високий воротарський клас Євген Іваняк, парируючи вбивчі удари у виконанні Вадима. Після цього вже трохи активізувались гості. Камеко відпасував на Дмитра Клочка, проте врятував свою команду Євген Кіндяков, який в неймовірному стрибку витягнув фактично «мертвий» м’яч, парирувавши неймовірним чином його з лівого нижнього кута власних воріт. Дубль міг оформити Дмитро Сорокін, який вийшов віч-на-віч із голкіпером після обрізки у виконанні Михайленка, проте гравцю «залізничників» забракло холоднокровності, і наш голкіпер виявився сильнішим у цьому протистоянні. Перед сиреною на перерву двічі відзначитись міг Сондак, але впевнено у рамці воріт діяв Іваняк, який раз-по-раз парирував сферу з нижнього кута після прицільних ударів у виконанні Володимира. Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги «Локомотива».

Другий тайм активніше розпочали гості. Небезпечно пробивали Федорченко та Євген Клочко, проте у обидвох випадках на висоті був Кіндяков, який ціною неймовірних зусиль парирував м’ячі з нижнього кута власних воріт. Після цього «лідери» суттєво додали обертів, і змусили трішки понервувати більш іменитого опонента. Ткачук потужно пробивав у праву «шістку», але вище всяких похвал зіграв у рамці Іваняк, який в карколомному стрибку врятував свій клуб від неприємностей. Через декілька хвилин голкіпер «залізничників» виручив свою команду після удару з гострого кута у виконанні Сондака, але потім рятівником «Локомотива» став Євген Клочко, який виніс круглого з лінії порожніх воріт після добивання у виконанні Фетька. Повинен був забивати Сондак, який прицільним ударом в нижній кут замикав зразкову передачу від Ткачука, але знову своє вагоме воротарське слово сказав Іваняк, який знову відіграв вище всяких похвал. Після цього гравці «Локомотива» перехопили ініціативу на майданчику, і стали загрожувати воротам хмельничан. Кисельов головою перекидав голкіпера після відмінної скидки від Федорченка, проте рятівником «лідерів» став Сондак, який вибив м’яч з лінії порожніх воріт. Через декілька хвилин «двадцятка» гостей цілив у ліву «шістку» після чудової передачі у виконанні Євгена Клочко, але врятував свою команду Кіндяков. Блискуче з гострого кута пробивав у правий верхній кут Олександр Сорокін, однак страж воріт хмельничан в неймовірному стрибку ліквідував загрозу і врятував свою команду від неприємностей. Господарі огризнулись двома небезпечними ударами у виконанні Ткачука та Фетька, проте знову надійно у рамці воріт діяв Іваняк. Міг забивати Олександр Сорокін, який красивим ударом з розвороту замикав передачу врозріз від свого брата, Дмитра, проте в цьому епізоді за хмельничан зіграла стійка воріт. «Лідери» пішли на ризик, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, і це принесло свої плоди за хвилину до завершення матчу: Коробка прострелив на дальню стійку, де Олексій Фетько вдотик пробив у праву «шістку» без шансів для Іваняка – 1:1!!! «Залізничники» кинулись відіграватись, і випустили п’ятого польового гравця, однак наші земляки таки вистояли і здобули підсумкову нічию в двобої з лідером Екстра-ліги.

Наступну гру ФК «Спортлідер+» проведе 15-ого квітня. Підопічні Івана Стасюка вирушать до Івано-Франківська, де поміряються силами з місцевим «Ураганом».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4829.html

Просмотров: 449 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz