Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 21 » Підніжка для фаворита
00:27
Підніжка для фаворита

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 4:4 (2:2)

Арбітри: Беспорочний Дмитро (Харків), Чубинський Максим (Львів)

Голи: Фетько Олексій (11), Ткачук Андрій (13), Калуков Дмитро (22, 31) – Сімка Андрій (4, 9, 33, 35)

«Спортлідер+»: 12. Кіндяков Євген, 4. Чеботарьов Олег, 6. Мартинюк Дмитро, 7. Калуков Дмитро, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій, 19. Іванов Вадим

Головний тренер: Стасюк Іван

«Ураган»: 23. Ципун Кирило, 3. Шурак Тарас, 4. Кіндратів Роман (кап.), 6. Валєнко Євген, 7. Сімка Андрій, 9. Кордоба Роман, 10. Шотурма Петро, 12. Колток Роман, 17. Королишин Тарас, 49. Роніньо, 81. Луіз Негао, 86. Додо, 89. Будняк Павел

Головний тренер: Гупаленко Сергій

Попередження: Заворотний Ярослав (24)

В грі 19-ого туру Екстра-ліги хмельницький «Спортлідер+» приймав одного із фаворитів турніру – «Ураган» із Івано-Франківська. Забігаючи наперед відзначу, що гра вдалася по всіх канонах футзалу – вулкан емоцій, велика кількість забитих м’ячів, багато боротьби на майданчику, і головне: набрані очки хмельничанами.

Активніше розпочали господарі. Міг забивати Калуков, проте його дальній удар у правий нижній кут воріт не без проблем парирував страж воріт «Урагану». Небезпечних ударів завдавали Івонко та Засенко, однак Ципун раз-по-раз демонстрував свою високу голкіперську майстерність, рятуючи команду від неприємностей. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Шотурма відпасував на Сімку, і Андрій вдотик пробив у праву «шістку» – 0:1. Чудову нагоду збільшити перевагу «Урагану» мав Роніньо, але Кіндяков врятував команду після підступного удару бразильця у «дев’ятку». Небезпечно в падінні бив у кут воріт Володимир Сондак, проте Ципун в ефектному стрибку ліквідував загрозу. А на 9-ій хвилині івано-франківці забили вдруге. Шотурма відпасував у центр карного майданчику, і Сімка зходу пробив у правий нижній кут без шансів для Кіндякова – 0:2. До честі хмельничан, вони не опустили руки і не зламалися психологічно, а окрилені неймовірною підтримкою вболівальників, кинулися відіграватися. Володимир Сондак пройшов правим флангом і прострілив на дальню стійку, де Олексій Фетько переправив сферу у сітку воріт гостей – 1:2. Забитий гол вселив впевненість у підопічних Івана Стасюка, і майже відразу ФК «Спортлідер+» відновив статус-кво. Ципун парирував небезпечний удар від Фетька, але першим на добиванні був Ткачук. Андрій красивим ударом парашутом під поперечину зрівняв рахунок у матчі – 2:2. Виводити хмельничан вперед у рахунку зобов’язаний був Іванов, проте вибачив опонента, не влучивши у ворота суперника з кількох метрів. Блискучу передачу Калукова чудовим ударом з розвороту замикав Андрій Ткачук, однак м’яч після його удару пролетів в лічених сантиметрах поруч із стійкою. Міг забивати Калуков. «Сімка» хмельничан перехопив сферу після обрізки гравця «Урагану», і вибіг на рандеву із голкіпером івано-франківців, проте не влучив по воротах із забійної позиції, вибачивши суперника. Перед перервою «Ураган» міг повести у зустрічі. Чудову передачу від Сімки потужним ударом під поперечину замикав Шотурма, однак Кіндяков врятував свою команду після пострілу від гравця національної збірної України. Відпочивати команди пішли за нічийного рахунку.

Другий тайм видався не менш напруженим. Виважену передачу від Калукова ударом зльоту замикав Олексій Фетько, проте врятував «Ураган» їхній голкіпер. Кирило Ципун в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч, витягнувши сферу з нижнього кута власних воріт. Хмельничани продовжували нарощувати темп, і на 22-ій хвилині заслужено повели у рахунку. Сондак відпасував на Калуков, і Дмитро зпочатку обіграв голкіпера, а потім з гострого кута пробив у правий нижній кут воріт – 3:2!!! Збільшувати перевагу відразу міг Фетько. Олексій вийшов віч-на-віч із голкіпером, однак рятівником «Урагану» став Євген Валєнко, який мужньо кинувся в підкаті під потужний удар у виконанні гравця ФК «Спортлідер+». В наступній атаці хорошу нагоду зрівняти рахунок мали гравці гостей. Шотурма відпасував на Королишина, і Тарас зходу бив у «дев’ятку» воріт Кіндякова, проте його постріл прийняла на себе стійка воріт. Чудово бив по воротах Ципуна Сондак, але страж воріт «Урагану» в неймовірному стрибку парирував сферу з правого верхнього кута власних воріт. Через хвилину Володимир знову мав чудову нагоду для взяття воріт гостей. «П’ятнадцятка» хмельничан обіграв Валєнка і з розвороту бив у нижній кут, однак Кирило Ципун знову виручив свою команду. Міг забивати Луіз Негао, який залишився сам перед воротами господарів, проте рятівником «Спортлідера+» став Дмитро Калуков, який в падінні заблокував удар бразильського легіонера в складі «Урагану». І саме тоді знову спрацювало відоме футбольне правило. Сондак відпасував на Калукова, і «сімка» хмельничан вдотик переправив сферу у праву «шістку» воріт, оформивши дубль у зустрічі – 4:2!!! Підопічні Сергія Гупаленка відразу змінили голкіпера на п’ятого польового гравця, і це відразу принесло свої дивіденди. Шотурма відпасував на дальню стійку, де Андрій Сімка вдотик пробив у праву «дев’ятку» без шансів для Кіндякова – 4:3. Через дві хвилини нестримний тандем Шотурма-Сімка знову організував чергове взяття воріт. Петро віддав націлену передачу у центр карного майданчику хмельничан, де Андрій вдотик пробив у правий нижній кут, оформивши покер в даній зустрічі – 4:4. Емоції били через край, інтрига досягала свого апогею, і всі знали, що обидві команди віддадуть останні сили, щоб здобути перемогу в цій зустрічі. Хмельницька торсида палко підтримувала власних улюбленців, і вони організували справжній штурм воріт «Урагану». Блискучу передачу Сондака ударом в нижній кут замикав Калуков, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Ципун. Небезпечно у верхній кут пробивав Андрій Ткачук, проте знову на висоті був страж воріт «Урагану»!!! Гості в кінцівці гри провели розкішну контраатаку, і могли схилити шальки терезів на власну користь. Валєнко відпасував на Роніньо, і бразильський легіонер «Урагану» бив у проти хід Кіндякову, однак страж воріт хмельничан в ефектному стрибку ліквідував загрозу.

У підсумку – бойова нічия з рахунком 4:4. «Спортлідер+» провів однозначно найкращий матч в сезоні, забравши очки у одного із лідерів Екстра-ліги – «Урагану», і це доводить, що команда рухається у правильному напрямку, і її гучні перемоги не за горами.

Підопічні Івана Стасюка з хорошим настроєм підходять до старту у Кубку України. На стадії 1/8 фіналу ФК «Спортлідер+» зіграє 24-ого лютого у Києві проти місцевого «Епіцентру-К-3».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4272.html

Просмотров: 562 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz