Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 18 » Перші очки здобуто
21:35
Перші очки здобуто

В спорткомплексі ХНУ зійшлись місцева команда «Спортлідер+-2» та рівненська команда Кардинал-2 ДЮСШ-4. В цікавій боротьбі команди не виявили сильнішого!

Гра видалась дуже захопливою та пристрасною, з великою кількістю гольових моментів.

Початок був активний, суперники створювали гольові нагоди, але майстерність голкіперів не давала розмочити рахунок. Але вже на 14-ій хвилині гри Дмитро Мартинюк обігравшись в стінку з Артуром Нємимим, прокинув м’яч повз захисника і вийшовши віч-на-віч з голкіпером пробив повз нього. Гості швидко зрівняли рахунок. Помилкою в захисті скористався Тарас Прислупський. Знову вивів вперед команду господарів Глаз Вадим, отримавши пас на правому фланзі атаки і зблизившись з голкіпером – прокинув м’яч повз нього. Розпочавши гру з центра поля гості в дві стінки виводять Тараса Прислупсьокго віч- на-віч з голкіпером і рахунок знову рівний.

Гра проходила в спокійному руслі до м’яча Нємого Артура на 31-ій хвилині гри, коли хмельничани організували стрімку контратаку три в один . І тут розпочався справжній штурм воріт господарів. Не «фартовою» виявилась остання хвилина гри для «Спортлідер+-2». Помилкою у воротарському майданчику скористався Володимир Кручок – встановивши остаточний рахунок на табло.

"Спортлідер+-2” (Хмельницький) – "Кардинал-2 ДЮСШ-4” (Рівне) 3:3 (2:2)

Чемпіонат України з футзалу. Перша ліга. 3 тур. Спорткомплекс ХНУ. 350 глядачів.

"Спортлідер+-2”: Тимощук – Мартинюк, Нємий, Глаз, Філь, Монастирський, Шеремета, Малишевський, Ситник, Рибчинський, Жариков, Іщук, Грищук.

Тренер: Вадим Рефель.

"Кардинал-2 ДЮСШ-4”: Колодюк – Дармовіс, Ситник, Прислупський, Басич, Сондак, Чудля, Кручок, Тарбарук, Кравчук, Капшук, Зелінський, Свинарчук.

Тренер: Віталій Засморжук

Голи: Мартинюк 14, Глаз 18, Нємий 31 – Прислутський 17, 18,Кручок 40

Попередженння: Нємий, Мартинюк – Дармовіс, Ситник, Прислупський, Чудля, Кручок, Тарбарук.

Післяматчеві коментарі тренерів команд:

Віталій Засморжук, тренер команди Кардинал-2 ДЮСШ-4

Віталій Степанович, Ваша думка на рахунок матчу?

- Гра вийшла сьогодні у двох команд. Суперники не жаліли ні себе, ні суперника, показали колосальну самовіддачу. Треба віддати належне команді господарів, які перший рік приймають участь і показують таку цікаву гру. Діями ж свої команди незадоволений. Пояснюю – було створено багато гольових нагод, але реалізувати їх не змогли. Мої гравці мають більше досвіду гри на такому рівні, але не змогли цим скористатись.

Які завдання ставили перед гравцями?

-У нашої команди стоїть конкретне завдання – готувати молодь під першу команду. Якщо ми підготуємо два, три, чотири гравці для основної команди – це буде успішним виконанням поставлених перед нами завдань. Це не легка робота, яка потребує дуже багато часу і зусиль.

Які Ваші враження про команду «Спортлідер+-2»?

- Я вважаю, що керівництво команди йде вірним шляхом. Ми вже не раз зустрічались з цією командою, хочу сказати, що це шлях у довгі роки! Шлях який приведе до успіху. Але потрібно довго і наполегливо працювати. Від себе побажаю, щоб команда « Спортлідер+» набирала очки і надалі.

Вадим Рефель, тренер команди «Спортлідер+-2»

Вадим Іванович, як охарактеризуєте сьогоднішню гру?

- Враження від гри і позитивні і негативні. Негативні, тому що за хвилину до закінчення гри втратили перемогу, припустившись не обов’язкової помилки. Те що "Кардинал” міг забити – не забив, а гол не обов’язковий пропустили. Команда суперника мала більше досвіду, але ми виходили з настроєм тільки на перемогу.

Що ви планували на цю гру, які завдання ставились перед командою?

- Не все виконали, трохи перенервували на останніх хвилинах. Настроювались на перемогу. Вдячний за самовіддачу, за дисципліну в обороні, завдяки цьому ми досягли сьогоднішнього результату. Є до чого прагнути, будемо розбирати нашу гру, наполегливо тренуватись. У цій грі ми зробили висновки з попередніх ігор


ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2961.html

Просмотров: 564 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz