Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 26 » Переконливий почин «зелено-білих»
19:14
Переконливий почин «зелено-білих»
Львівська «Енергія» у першій чвертьфінальній грі розіграшу Кубка України розгромила донецький «Ресурс» - 8:2. 


У заявці на гру в «Енергії» були відсутні троє гравців. Владислав Лисенко зазнав незначного ушкодження, проблеми зі здоров’ям і у Валерія Легчанова. Уже одужав, але ще, мабуть, не набрав ігрових кондицій Сергій Тригубець. Усі інші були в строю і отримали ігрову практику.

Делегація «Ресурсу» у Львові нараховувала вісім осіб. Сім з них взяли участь у матчі, а капітан донеччан Сергій Гаманенко хоч і потрапив у заявку, але на паркет так і не вийшов. Сам матч, через спізнення гостей, розпочався о 14.10.  

Упродовж усієї гри «Ресурс» грав від оборони. Донеччани зрідка контратакували. «Енергія» ж подовгу володіла м’ячем, не дозволяючи супернику перетнути центр майданчику. Що цікаво, уже в дебюті матчу воротар донеччан В’ячеслав Кобець почав долучатися до атак своєї команди. Попри тотальну ігрову перевагу галичан, першими відзначилися гості. На 6-й хвилині ворота Володимира Кардаша вразив Валентин Бондар. Десь через 15 секунд «енергетики» відігралися. Гол у доробку Дениса Овсяннікова. А на 11-й хвилині Олександр Вершинін вивів львів’ян уперед. Ще через дві хвилини Овсянніков оформив дубль. 3:1 – за такого рахунку завершився перший тайм.

Уже на першій хвилині другого періоду відзначився Дмитро Бондар. Надалі малюнок гри не змінився. «Енергія» в основному розпасовувала м’яч на половині майданчику «ресурсівців», донеччани ж зрідка контратакували. Варто відзначити, що гостроти поблизу воріт Кардаша суттєво побільшало.

На 33-й хвилині п’ятий гол «енергетиків» забив Максим Павленко. Згодом донеччани активізувалися, Кобець при першій же нагоді біг в атаку. Це лише одного разу гостям принесло успіх. На 38-й хвилині відзначився Артем Ніколенко. «Енергетики» ж відповіли влучним ударом Сергія Якуніна та дублем Ільдара Макаєва. У підсумку, 8:2 на користь команди Станіслава Гончаренка.

Кубок України. ¼ фіналу. Перша гра 
«Енергія» (Львів) – «Ресурс» (Донецьк) – 8:2
«Енергія»: Кардаш – Ільків (39) - Овсянніков, Якунін, Коваль, Павленко - Вершинін, Бондар, Макаєв, Чепорнюк, Струк (8), Рогачов (8)
«Ресурс»: Кобець - Бондар, Гуменюк, Капелюшний, Кравченко - Ніколенко, Ятло – Гаманенко.
Судді: Геннадій Гора (Київ), Дмитро Беспорочний (Харків)
Голи: Овсянніков (6, 13), Вершинін (11), Бондар ( 21), Павленко (33), Якунін (39), Макаєв (39, 40) – Бондар (6), Ніколенко (38).
Попередження: Дмитро Бондар (38) – В’ячеслав Кобець (38

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/446-perekonlyvyj-pochyn-zeleno-bilyh.html
Просмотров: 561 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz