Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 9 » Павло Хомин: «Будемо працювати – буде і результат»
17:53
Павло Хомин: «Будемо працювати – буде і результат»

Він не забиває вирішальні голи, не вражає видовищними фінтами. Він – особа непримітна на майданчику, але вся команда відчуває його впевненість. Як говориться, воротар – це половина команди, а якщо ще такий професіонал, то боятися за власні ворота немає чого. Вашій увазі – Павло Хомин.

- В останніх чотирьох матчах всеукраїнського рівня команда не може здобути перемогу. Не відчуваєте Ви психологічного тиску, пов’язаного з цим фактом?

- Тиску не відчуваю. Але гра на гру не приходиться. Ми будемо доводити самим собі, а також вболівальникам, що ми йдемо психологічно і тактично в правильному напрямку. Психологічної ями в нас у команді немає.

- Після поразки в грі Кубка України проти «Ресурса», як Ви розцінюєте шанси команди на вихід у чвертьфінал змагань?

- Шанси хороші. Не можна недооцінювати суперника, але нам трішки пощастило із жеребкуванням. Суперник сильний, і рівні шанси маємо як і ми, так і вони. На виїзді ми програли 1:2, але там такі ж люди як і в нас, і їх можна однозначно обігрувати.

- Тренувальний процес разом із командою «Спортлідер+» ви не проходите, але на майданчику являєтесь одним з провідних виконавців. В чому секрет цього?

- Готуюсь до ігор професійно. Свій день ретельно розписую. Зранку – на роботу, а потім є вільний час, який стараюсь присвятити тренуванням. В тиждень тренуюсь мінімум 4 рази. Як би не було тренувань на високому рівні, то я б не давав би результату.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2284.html

Просмотров: 619 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz