Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 10 » Павленко: У матчах з «Локомотивом» гольових моментів завжди буває не багато
00:20
Павленко: У матчах з «Локомотивом» гольових моментів завжди буває не багато
У Новому 2013 році львівська «Енергія», яка перемагала чотири матчі поспіль, у Луганську зазнала поразки від «ЛТК» - 2:5. Більше того, у матчі з теперішнім лідером турнірної таблиці харківським «Локомотивом» «зелено-білим» не допоможе Сергій Коваль, який отримав червону картку у грі з луганцями. Перед грою із «залізничниками» з кореспондентом «СПОРТИВКИ» поспілкувався один із найдосвідченіших гравців «Енергії» Максим Павленко. 

Випав Коваль – довелося перебудуватися
-У матчі з «ЛТК» у нас були моменти, але ми не влучили у ворота з вигідних позицій. До голу гра була нічийною, а потім «ЛТК» зумів створити моменти і наша розслабленість коштувала нам третього пропущеного м’яча. Потім ми прагнули зрівняти рахунок, почали грат із п’ятим польовим, але шкода, нічого у нас не вийшло… Тому трішки засмучений від цієї поразки, але нічого страшного не трапилося. Життя триває, чемпіонат триває, зробимо з цієї поразки висновки та рухатимемось далі, бо попереду дуже відповідальна домашня гра з харківським «Локомотивом».

-Як на хід поєдинку з «ЛТК» вплинуло вилучення на 9-ій хвилині Сергія Коваля, який отримав пряму червону картку?
-Безумовно, що це мало вплив. У нас були награні четвірки, а коли випав Коваль, то довелося перебудовуватися. Однак, вважаю, що й без Коваля ми не повинні були програвати, адже не може одна людина вирішувати долю матчу. Тому шкода, що так трапилося, він трішки підвів команду. Щоправда, й без Коваля ми повинні були зіграти більш вдало.

-Що сказав Коваль після матчу? Чому він так вчинив у тому епізоді? Це емоції Сергія, чи суперник його спровокував на такі дії?
-Сергій нам нічого не розповів, принаймні від нього я не чув, чому так трапилося. Тому нічого не можу сказати. Можливо, мене не було, коли говорили на цю тему. Єдине, коли Сергія Коваля вилучали з майданчика, то він хотів, щоб вилучили й гравця «ЛТК». Натомість гравець луганчан Стрілець отримав жовту картку, а не червону, як Коваль.

«ЛТК» нехай тішиться
-Чи відійшла вже команда від поразки у Луганську?
-Думаю, що всі вже забули про цю поразку, життя триває і ми налаштовуємося на «Локомотив». А «ЛТК» нехай тішиться. Вони не вигравали в «Енергії» чотири роки і рано чи пізно повинні були виграти. Нехай трішки порадіють, а вже ближче до матчів плей-оф подивимося хто і на яких позиціях буде. Наступного нашого суперника «Локомотив» ми дуже добре знаємо і вони дуже добре знають нас. На перший план у цьому матчі вийдуть бійцівські якості та краща реалізація гольових моментів. У матчах з «Локомотивом» цих моментів завжди буває не багато. Сподіваємося на підтримку наших глядачів, на реалізацію гольових моментів і, звісно, на перемогу.

-У попередніх чемпіонатах ти вражав ворота суперників більше, ніж цього сезону…  
-Гадаю, що тут знову ж таки потрібно працювати над реалізацією моментів. Якщо не забиваю голи, значить є над чим працювати. Я над цим завжди працюю і кожен гравець «Енергії» працює та прагне удосконалювати свою майстерність, щоб реалізовувати створювані моменти. Адже у футзалі реалізований стандарт, або ж швидка контратака… все це в принципі можна награти на тренуванні. Десь не допрацьовуємо на тренуваннях. Потрібно збільшити якість створюваних моментів і тоді все буде добре. У такому випадку і голи будуть і перемоги.

-Ти згадав про тренування. А наскільки тренування під керівництвом теперішнього головного тренера Миколи Сича відрізняються від тренувань, які проводив Станіслав Гончаренко?
-Кожен тренер має свій підхід до роботи. Хтось робить більший акцент на фізичну готовність, хтось – більший на тактику. Вибачте, але це некоректно порівнювати цих двох тренерів…

-А чи стоїть перед «Енергією» завдання виграти регулярний чемпіонат?
-Пригадуєте, позаминулого сезону івано-франківський «Ураган» став чемпіонат не зайнявши перше місце у регулярному чемпіонаті. Тому завдання виграти чемпіонат України. До плей-оф потрібно потрапити та вдосконалити свою гру. Ці очки ще не гарантують нам потрапляння у плей-оф, але з кожною грою впевнений «Енергія» буде додавати. Тому завдання посісти тільки перше місце в регулярному чемпіонаті у нас не стоїть. Так, звісно, що перше місце дає перевагу, однак у нас є завдання вигравати у кожному матчі. Тому й налаштовуємося на кожен матч тільки на перемогу. 

Просмотров: 558 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz