Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 9 » Павленко: Струк забив гол, як справжній бразилець
00:57
Павленко: Струк забив гол, як справжній бразилець
Гравець львівської «Енергії» та національної збірної України Максим Павленко про спаринги «синьо-жовтих» із командою Казахстану.

- Збірна України володіла перевагою в обох іграх, - каже Максим. – Нас підвела реалізація гольових моментів. Ми створювали дуже багато небезпечних моментів – виходили 3 на 2, було багато передач на дальні штанги, були удари практично по пустих воротах, але м’яч вперто не залітав у сітку.

- Що можеш сказати про збірну Казахстану?
 
- Вони одним складом грають уже багато років. Одна четвірка була із «Тулпара» (Караганда). На внутрішній арені ця команда гідно конкурує із «Кайратом», інтрига у боротьбі за перше місце у них завжди тримається до останніх турів. В «Тулпарі» є бразильці, зокрема, воротар. Взагалі, якщо чесно, ми були дуже здивовані коли проти нас вийшла добре організована команда, що знає, як діяти на майданчику. Ми думали їх постійно пресингувати, але вони дуже вдало виходили з-під пресингу.

- Друга четвірка у збірній Казахстану із «Кайрату»…

- Так. В клубі цей квартет не має багато ігрової практики. Але тренування із бразиляцьми позначилися на їхній майстерності та тактичній обізнаності. У порівняні із тими часами, коли я виступав в Казахстані, ці хлопці дуже додали. Тому казахи нам і створили багато проблем. До речі, хотів би відзначити гол Степана Струка. Він вразив ворота суперника, як справжній бразилець – правою переклав м’яч на ліву ногу, на замаху обійшов захисника і поцілив над воротарем у дев’ятку. Глядачі були в екстазі, цей гол сподобався усім.

Взагалі, у другому спарингу потрібно було реалізувати 1-2 свої моменти і гра була б за нами. І моментів для цього було достатньо.   

Безумовно, майданчик для усіх був однаковим. Але особисто мені було складно до нього призвичаїтися. Перед самим нашим приїздом майданчик пофарбували, а тому щеплення було зовсім іншим, аніж зазвичай. Були несподівані відскоки м’яча, через що не вдалося показати комбінаційну гру, до якої ми звикли. Було багато боротьби. Ну і казахи виявилися непростим, мобільним суперником.

- Саме такого суперника і потребувала збірна України в останньому спарингу перед початком відбірного турніру…

- Так, погоджуюся. Клас Казахстану не відображає місце команди в рейтингу. Казахи потрапили в одну відбірну групу із Росією, Угорщиною та Латвією. Думаю, наші спаринг-партнери здатні виграти мінімум 1-2 матчі і, навіть, вийти із групи. Достатньо хороша команда.
 
- Багато старих знайомих зустрів у цих спарингах?

- З усіма знайомий не один рік – з хлопцями, тренером. Спілкувався з ними. В поточному чемпіонаті Казахстану виступає більше, аніж раніше, команд – 9-ть. Взагалі, їхній національний турнір став цікавішим, чому, не в останню чергу, сприяє зацікавлення у розвитку міні-футболу місцевої влади.

- Максиме, який графік у гравців збірної?

- Сьогодні, 8-го грудня «енергетики» з розташування збірної повернулися до Львова. Два дні пробудемо тут, а потім вирушаємо до Києва. На заключний збір наставники запросять десь 18 чоловіків, а в Баку поїде 14. Нас відразу тренери попередили, що на відбірний турнір поїдуть не усі. 14-го грудня у нас запланований виліт в Баку.       

- Фаворитом нашої відбірної групи є Азербайджан?

- Ні, я би так не сказав. У них бразильці залишилися ті ж самі, тільки Біро Жаде не зможе допомогти збірній Азербайджану. А без нього, як виявилося, Сержао грає інакше, аніж зазвичай. Ми налаштовуємося на перше місце і нікого не хочемо визнавати фаворитом.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/281-pavlenko-struk-zabyv-gol-jak-spravzhnij-brazylec.html

Просмотров: 493 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz