Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 28 » Павленко: Румуни сповідують таку ж тактику, як і «Ураган»
13:12
Павленко: Румуни сповідують таку ж тактику, як і «Ураган»

Гравець національної збірної України та львівської «Енергії» Максим Павленко прокоментував клубній прес-службі гру «синьо-жовтих» із командою Румунії (4:0).

- Румуни впродовж усієї гри сповідували позиційний захист, - каже Павленко. – Вони не бігали за нами, а дотримувалися принципів позиційного захисту. Такої ж тактики дотримується «Ураган». Можливо, румуни ще не пройшли процес перебудови, цього не знаю. На щастя, нам вдалося розкроїти їхній захист і забити два швидких голи. Це нам допомогло оволодіти ситуацією і самим грати від захисту.

- Тобто, після забитих двох голів, ви віддали ініціативу суперникам?
- Так, вони більше володіли м’ячем. Тим не менш, не можу сказати, що у румунів були стовідсоткові нагоди для взяття воріт Євгена Іваняка. Були у них 2-3 моменти, але з ними впорався наш голкіпер. Вдалі дії воротаря додали нам ще більше віри у власні сили. Хочу відзначити, що успіх у першій грі не повинен нас розслабити. Впевнений, що іспанський фахівець, який очолює збірну Румунії, зуміє зробити висновки із першого матчу та добре підготує підопічних до гри-відповіді.

- Максиме, побутових проблем не було? На митниці збірна не затрималася?
- Жодних проблем не було. З української сторони кордону ми доволі швидко залагодили усі формальності. На румунській стороні простояли десь півтори години.          

- Які подальші плани збірної?
- Завтра, о 7-й ранку вирушаємо додому. Увечері, сподіваємося, прибудемо до Львова. 3-го квітня у складі «Енергії» граємо у Луганську із тамтешнім ЛТК. І відразу після цієї гри прямуємо у розташування збірної в Харкові.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/420-pavlenko-rumuny-spovidujut-taku-zh-taktyku-jak-i-uragan.html

Просмотров: 439 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz