Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 12 » Павленко про справи насущні
11:45
Павленко про справи насущні
Капітан «Тайму» Максим Павленко про своє здоров’я, наступний матч проти «Урагану» та кінцівку чемпіонату. Про травму
В грі на Кубок України із «Шахтарем» ушкодив ногу. Здавалося травма не серйозна, але виникли ускладнення. Кожен рух ноги викликав біль. Довелося звернутися по допомогу до лікаря «Карпат». Юрій Романович Макогін не відмовив, за що йому спасибі. Перед грою з «Енергією» практично не тренувався. Тепер вже я курс лікування пройшов, травму залікував, десь за тиждень, думаю, надолужу пропущене.

Про «Ураган»

Сьогодні ми переглядали матч «Урагану» із «Енергією». Тоді івано-франківці перемогли. Вибрали для перегляду саме цю гру через те, що готуємося до протистояння із «Ураганом» кращого взірця, аніж того, який проводив останні матчі. В цій команді чимало досвідчених гравців. Тому нам потрібно бути пильними з першої до останньої хвилини. Повторюю, ми не зважаємо на останні ігри «Урагану». Налаштовуємося на матч із претендентом на бронзу чемпіонату.

Про завершальну частину чемпіонату

До завершення чемпіонату залишилося не так багато часу. Як на мене, боротьба за нагороди ще загостриться. Якщо в чемпіонській гонці дві команди відірвалися від переслідувачів, то на третє місце претендентів більше. Вважаю, що в боротьбу здатен вклинитися ТВД. «Єнакієвець» зараз прибавив, теж здатен потрапити в шістку і перемагати усіх суперників. А ще ж є «Енергія» та «Ураган». Одним словом, конкуренція серйозна.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/448/2/
Просмотров: 781 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz