Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 28 » Павленко приносить перемогу «Тайму» над ТВД
00:57
Павленко приносить перемогу «Тайму» над ТВД
Вдруге поспіль «Тайм» перемагає у львівському дербі із рахунком 1:3. Кілька днів тому «червоно-чорні» перемогли в розіграші Кубка «Кардинал», а сьогодні здолали в межах 15-го туру чемпіонату ТВД.

Забити швидкий гол в останньому матчі 2009 року «Тайму» не вдалося. Вперше «червоно-чорні» «розпечатали» ворота «будівельників» на 13-й хвилині. Після удару Олександра Кондратюка м’яч поцілив в перекладину, а потім приземлився за лінією воріт: 0:1. Плідною на голи була 20-та хвилина. Максим Павленко вийшов віч-на-віч із воротарем ТВД, обіграв його, але на шляху м’яча у порожні ворота опинилася рука Олега Чеботарьов. «Будівельник» побачив перед собою «червоне-світло», а Павленко отримав шанс відзначитися з пенальті. Його удар відбив Мельник, на добиванні першим був Павленко, цього разу Максим не схибив.

За кілька секунд «Тайм» «заробив» шостий командний фол. Десятиметровий у виконанні Засенко Владислав Лисенко парирував, але перед ударом Сільченка на добиванні воротар уже був безсилий – 1:2. Ефектну крапку в грі на 30-й хвилині поставив усе той же Павленко: він п’ятою замкнув простріл Сергія Чепорнюка. Отож, 1:3 на користь «Тайму».

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/395/2/
Просмотров: 694 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz