Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 16 » Павленко: Потрібно професійно ставитися до роботи
09:56
Павленко: Потрібно професійно ставитися до роботи
15 вересня, день народження святкує Максим Павленко. СК «Енергія» бажає імениннику міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення усіх задумів. Максим Павленко, нагадаємо, є лідером «Енергії» та одним із найдосвідченіших гравців команди. Про секрети спортивного довголіття іменинник розповів клубній прес-службі.

- Переконаний, що повинен завдячувати своїм батькам. Це вони мені дали стільки здоров’я, що у 36 років я можу грати на високому рівні, - розпочав розмову Максим. –  І впевнений, наснаги мені вистачить ще на кілька років. Звісно, потрібно професійно ставитися до роботи. Завжди стараюся правильно відновлюватися після ігор, постійно підтримую форму, це мені допомагає легше переносити навантаження. Стосовно харчування, то особливих секретів у мене немає. Дуже-дуже рідко споживаю смажену їжу.

- Смажену їжу уникаєте через її шкідливість чи просто такі страви вам не до вподоби?

- Насамперед, через шкідливість такої їжі.

- Надаєте перевагу їжі рослинного чи тваринного походження?

- Усе повинно бути в міру, в моєму раціоні є різні страви.

- А яка найулюбленіша страва?

- У мене таких багато. Моя дружина дуже смачно готує, часто дивує якимось новими стравами. Тому мені важко виділити улюблену. Взагалі, харчування є дуже важливим аспектом у відновленні організму від навантажень. Це вже давно зрозуміли за кордоном. Ось, скажімо, Фабіо Капелло, коли очолив збірну Англії, відразу ж змінив раціон своїх підопічних. Він переконав усіх у тому, що бекон варто замінити морепродуктами. Усе повинно бути натуральним. Ми навіть не п’ємо консервованих соків. Тільки фреші.     

- Максиме, побутує думка, що спорт найвищих досягнень через регулярні великі навантаження більше шкодить здоров’ю, чим приносить користь. Погодитеся із цією тезою?  

- Ні, не погоджуюся. У спорті найвищих досягнень усе має бути на найвищому рівні. Так, у нас величезні навантаження, але є і відповідне відновлення, харчування, фармакологія.

- У вас є з чим порівнювати, ви виступали в Казахстані, маєте друзів, які виступають в інших країнах. Порівняйте, будь ласка, розвиток спортивної фармакології в Україні  та в інших країнах?  

- У Казахстані фармакологія особливо не розвинута. В Росії з цим усе значно краще. Там міні-футбольні команди запозичують досвід у футбольних команд, в яких фармакології уже давно приділяють велику увагу. В Україні ж інакше, у нас ще цьому аспекту підтримки організму приділяють менше уваги.  

- День народження – ваше найулюбленіше свято?

- Ні, найулюбленішими святами є день народження дружини, дітей та батьків. У принципі, від усіх свят, які проводжу в сімейному колі, отримую неймовірний позитивний заряд енергії.       

- А як ви відновлюєтеся після ігор?

- Дуже добре допомагають відновитися вилазки на природу, там психологічна напруга зникає. Спілкування із сім’єю також сприяє психологічному «розвантаженню».    
         
- Як зазвичай святкуєте день народження?

- Усе залежить від обставин. Інколи з сім’єю святкую, інколи з партнерами по команді. Цього разу в день народження їхатимемо потягом у Харків. Тому святкуватимемо після матчу з «Монолітом».

- Яке власне день народження вам найбільше запам’яталося?

- Те, яке було торік. Тоді мені виповнилося 35 років. У «Домі Роберта Домса» зібралася уся команда, хлопці були зі своїми дружинами. Душевно посиділи, в усіх був гарний настрій. Цей день народження найсвіжіший у пам’яті.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/173-pavlenko-potribno-profesijno-stavytysja-do-roboty.html     

Просмотров: 669 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz