Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 18 » Павленко: Нікого крім себе ніхто із нас не вправі звинувачувати
11:37
Павленко: Нікого крім себе ніхто із нас не вправі звинувачувати
Гравець національної збірної України Максим Павленко в інтерв’ю прес-службі львівської «Енергії» розповів про причини невдачі «синьо-жовтих» у чвертьфінальному матчі чемпіонату світу проти команди Колумбії.  

- Найперше хочу відзначити, що жодної недооцінки суперника нами не було, - каже Павленко. - Перед чвертьфіналом ми один-одному не раз повторювали, що такий шанс випадає раз у житті і потрібно добре підготуватися. Ми розуміли, що переможець чвертьфіналу наступну гру проводитиме за медалі. Але як засвідчила сама гра, одного бажання було замало. Шкода… Рівень нашої індивідуальної майстерності був не на найвищому рівні, ми припускалися великої кількості помилок, невдало реалізовували стандарти. У поразці від Колумбії винні тільки ми, гравці. Когось звинувачувати ми не вправі. Програли самі. Дуже прикро , але щось зараз виправити уже не можливо.

- Що скажеш про збірну Колумбії? В чому полягали труднощі гри з цим суперником?

- Ми переглянули усі матчі колумбійців, бачили, що це дуже зібрана команда. Чимось вони нагадують збірну України: жартома говорили, що колумбійці і самі не грають, і супернику не дають. Ми знали про їхній щільний захист. Але в збірній України є проблеми із позиційним нападом. Ми це також розуміли. Тому домовилися про  контроль м’яча і завдяки постійним переміщенням створювати вільні зони. Але реалізувати цей план не вдалося. Ми пропустили контратаку, почали ще більше хвилюватися.  А потрібно було заспокоїтися. Надалі намагалися більше діяти індивідуально. Загалом, вважаю, що якщо так сталося, значить так і мало бути. Випадковостей не буває. Переглядали матч Іран – Колумбія, бачили перед якими проблемами повстали іранці. І у чвертьфіналі ми зіштовхнулися з аналогічними проблемами.

- Погодишся, що збірній України дуже поталанило із суперниками на чемпіонаті світу?

- Суперників не обирають, усе вирішує жеребкування. Поталанило нам з ним чи ні, це усе відносно. Повторюю, ми суперників не обирали.

- Хто із суперників тобі найбільше сподобався, з ким було найважче (крім колумбійців)? Мабуть, з парагвайцями?

- На чемпіонаті світу найскладнішими для нас були перший і останній матчі. У грі із парагвайцями очікували трохи іншого. Хлопці, які уже грали проти них, казали, що збірна Парагваю показала найгірший рівень гри за усю історію проведення матчів із ними. Ми хвилювалися, не реалізовували моменти. Через це і виникла така напруга. А в останньому нашому матчі на Мундіалі ми дуже переживали за результат. Тому, можливо, усе так і вийшло. Але нікого крім себе ніхто із нас не вправі звинувачувати. Тільки ми в усьому винні. На майданчик виходять гравці, які повинні виконувати завдання. Якщо не вдалося цього зробити, значить є над чим працювати. Потрібно робити висновки і виправляти помилки в своїй грі.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/655-pavlenko-nikogo-krim-sebe-nihto-iz-nas-ne-vpravi-zvynuvachuvaty.html

Просмотров: 466 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz