Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 31 » Павленко: Цей сезон найважчий у моїй кар'єрі
02:50
Павленко: Цей сезон найважчий у моїй кар'єрі
Львівська футзальна «Енергія» цьогоріч є світлою плямою у львівському спорті. В усіх інших видах спорту галичани особливих успіхів не добивалися.

Футбольні «Карпати» боролися за виживання, ФК «Львів» взагалі вилетів у другу лігу, гандбольна «Галичанка» передостання в турнірній таблиці, баскетбольна «Політехніка» - остання. Всюди провали. Хіба можна ще згадати бронзу ватерпольного «Динамо». «Енергія» ж виборола золото в змаганнях розіграшу Екстра-ліги.

Про цей успіх футзального клубу детальніше розповів один із найдосвідченіших гравців команди, кращий бомбардир чемпіонату України Максим Павленко.

- Максиме, після останнього матчу ти заявив, що цей сезон був найважчим у твоїй кар'єрі. Поясни, будь ласка, чому саме цей сезон?    

- Був дуже важкий календар із великими перепадами. Кілька разів упродовж сезону в нас виникали ігрові паузи на 3 тижні. Це, безперечно, позначалося на стані та ігрових кондиціях команди.

- Хіба раніше таких перепадів у календарі не було?

- Були, звісно, але не в такій кількості. Це сталося через те, що харківський «Моноліт» знявся зі змагань. Також, коли в нас виникала пауза в чемпіонаті, хлопці мали час на відпочинок, а ми їхали в розташування збірної, вирішували завдання національної команди. Було важко без відпочинку.

- Максиме, ти став кращим бомбардиром чемпіонату. Наскільки важливим для тебе є це звання?

- Головне, що перемогла в чемпіонаті моя команда. Приємно, що вніс свою лепту у спільну  справу. Не ставив перед собою цілі стати кращим бомбардиром. Безперечно, хотів допомогти команді та забити якомога більше голів.

- «Зелено-білі» могли достроково вибороти золото. Для цього потрібно було обіграти удома івано-франківський «Ураган». Але тоді була нічия. У передостанньому турі золото «Енергії» принесла б перемога над харківським «Локомотивом». І лише в останньому турі львів'яни перемогли «Єнакієвець» та стали чемпіонами. Чому так важко давався «Енергії» останній чемпіонський крок?

- Валерій Легчанов травмувався, а він дуже багато користі приносив у нашій четвірці. Можливо, саме проблеми зі складом позначилися на наших результатах. Так і вийшло, що вирішення завдання затягнули до останнього туру.

- Твоя співпраця з «Енергією» не завершиться в цьому сезоні?
               
- У мене контракт із львівським клубом розрахований ще на рік.

- У наступному сезоні «Енергія» гратиме в розіграші Кубка УЄФА. Для тебе цей турнір не є новим, свого часу грав в єврокубках із львівським «Таймом». Теперішня «Енергія» сильніша за тодішній «Тайм»?

- Відповідь на це питання дасть тільки наш виступ у Кубку УЄФА. Немає сенсу зараз порівнювати ці команди. Побачимо, як ми зіграємо в Європі, тоді і порівняємо результати. Цьогоріч через чемпіонат світу основний раунд Кубка УЄФА стартує на початку вересня. Тому готуватися до сезону буде потрібно швидше, чим зазвичай. Потроху тренуватимуся в індивідуальному режимі уже в червні.

- Цими вихідними в Івано-Франківську відбудеться "Фінал чотирьох” національного Кубка. Після здобуття чемпіонства, мотивація на ці змагання залишилась?

- Безперечно, мотивація у нас є. "Енергія” ставить перед собою максимальні завдання на усіх турнірах. І Кубок – не виняток. Тому будемо старатися не розчарувати своїх уболівальників.      

Гліб Ваколюк, «Львівська газета»

Просмотров: 512 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz