Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 30 » Овсянніков: З «Ураганом» буде дуже не проста гра
16:34
Овсянніков: З «Ураганом» буде дуже не проста гра
Автор переможного для «Енергії» голу у ворота «Локомотиву» Денис Овсянніков відповів на питання прес-служби львівського клубу.

- У порівняні із минулим сезоном «Локомотив» змінився?

- Як на мене, у грі з нами харків’янам не вистачало агресивності та емоцій. У попередньому сезоні вони зіграли із нами внічию, зрівнявши рахунок на останніх секундах матчу. Потім двічі у нас виграли. Мабуть, після цього відчули впевненість. Впевненість у тому, що вони можуть у нас виграти. Після фіналу розіграшу Кубка, думаю, ця впевненість пройшла. І на цей матч вони виходили із осторогою, вони розуміли, що можуть програти. Тому їм не вистачало наглості, впевненості. Зрештою, і ми зіграли на належному рівні. «Енергія» ж робить висновки зі своїх помилок, поразок минулого сезону і ми вибираємо тактику під суперника.

- Склалося враження, що в другому таймі для обох команд було головне без помилок зіграти в захисті…

- … Особисто я уже після двох змін відчув, що ця гра буде до голу. Хто перший заб’є, то і переможе. В таких матчах команди дуже пильно грають в захисті. Адже ціна голу дуже висока. Це стосується і «Енергії», і «Локомотиву». Усі ж знають, що в більшості випадків хто першим заб’є, той і виграє матч.

- Тим не менш, «Енергія» за 2.30 хвилин до кінця пішла ва-банк і почала грати із п’ятим польовим…

- Нас Станіслав Олександрович Гончаренко попередив ще у першому таймі про те, що за нічийного рахунку будемо грати уп’ятьох. Щиро кажучи, я зовсім не був здивований. Хотілося виграти, тим паче, ми грали удома, відчували упевненість у своїх силах.

- Наступний матч із «Ураганом». Дуже здивовані результатами цієї команди на старті сезону?

- В принципі, не дуже здивувався. Все-таки в «Урагану» десь на 50 % змінився склад. Пішли усі бразильці, пішов Валентин Цвєлих і зараз вони тільки шукають гру. Водночас, впевнений у тому, що нам буде дуже важко. По-перше, «Ураган» гратиме удома. По-друге, керівництво клубу, самі гравці усе поставлять на матч з нами. Адже після трьох поспіль поразок буде важко навіть у четвірку потрапити. Тому івано-франківці прикладуть максимум зусиль для того, щоб виграти матч з нами. Отже, буде важко. Хоча, усі ігри із «Ураганом» для нас є не простими, особливо в гостях. І зараз ми теж підходимо до цього матчу трохи настороженими. Не дарма кажуть, що поранений звір дуже небезпечний.

- Ви сказали, що особливо важко грати із «Ураганом» в гостях. Покриття майданчику івано-франківської команди вже не є специфічним. В чому ж тоді справа?

- Справа в уболівальниках, атмосфері. «Ураган» дома зовсім по-іншому грає, чим на виїзді. Вони нагліші, настирливіші. Трибуни підганяють команду. Там часто трапляються просто неймовірні відскоки, які допомагають господарям, а самі футзалісти встигають за м’ячами, які, здавалося, б не можливо наздогнати.     

- На вас особисто можуть тиснути трибуни?

- Зараз вже ні, став трохи спокійнішим. Люди уболівають за свою команду, та і нехай… Неприємно, коли глядачі нецензурні вислови адресують нам. Приємно подивитися, як уболівають харків’яни за свою команду. В Харкові, у Львові вони підтримують своїх гравців, при цьому не конфліктують із суперниками, прихильниками іншої команди. Бувало що разом із уболівальниками «Енергії» харків’яни співали гімн чи разом виконували «кричалки». Це класно виглядало. Івано-франківці останнім часом також виправляються.
Взагалі, уболівальників можна поділити на дві категорії – відданих клубу та, так званих, «експертів», які під час матчу нецензурно висловлюються. Пригадую, якось івано-франківські уболівальники приїздили до Львова і перекрикувалися із нашими уболівальниками. Проти фанів «Урагану» нічого проти не маю, просто уболівальники бувають різними.

- Поясніть, чому ви одну категорію уболівальників назвали «експертами»?

- Це аналогія із анекдотом про великий футбол. Мовляв, футбол уміють грати усі, крім тих 11–ти людей, що виходять на поле. Те ж саме і в міні-футболі. Скажімо, «Ураган» програє, віддані клубу уболівальники продовжують підтримувати свою команду, а «експерти» починають засуджувати своїх гравців, повчати. В Івано-Франківську, насправді, є хороші уболівальники, які насправді переживають за свою команду. Але є і інші, які добре розбираються в міні-футболі. Остання фраза, звісно, в лапках.   

- Наостанок, про елітний раунд Кубка УЄФА. Які у вас були відчуття після жеребкування?

- Давно хотів побувати в Іспанії та зіграти із європейськими грандами. Із московським «Динамо» мені ще ніколи не доводилося грати – ні в офіційних матчах, ні на спарингах. Хочеться перевірити себе на тлі кращих гравців світу. Взагалі, від жеребкування двояке враження. Якби нам дісталася група, в якій господарем є сербський «Економац», у нас були би інші враження, тоді б була більша відповідальність за результат. Адже суперники більш-менш рівні і у нас були б великі шанси на перемогу. Безперечно, в такій ситуації усі ми б більше переживали. А так, ми менше переживаємо за результат, їдемо з надією зіграти якомога краще. А там як Бог дасть. На нас не має тиску, який був, скажімо, перед основним раундом в Чехії. Тоді дуже важливим був результат, якби ми не пройшли цей етап, це був би провал. А зараз не ми є фаворитами у групі, тому психологічно трохи легше підходити до цих ігор. Але це буде потім. Нам спершу потрібно з «Ураганом» зіграти, а тоді уже думати про елітний раунд.

- В мене ще одне питання по єврокубках. Кого вважаєте сильнішим суперником - «Ель Посо» чи «Динамо»?

- Вважаю, це рівні по силі команди . В обох клубах виступають представники провідних у світі національних збірних.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/605-ovsjannikov-z-uraganom-bude-duzhe-ne-prosta-gra.html

Просмотров: 594 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz