Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 30 » Овсянніков: Був дуже здивований, коли арбітр призначив пенальті
11:53
Овсянніков: Був дуже здивований, коли арбітр призначив пенальті
Гравець «Енергії» Денис Овсянніков за 10-ть секунд до кінця матчу із «Кардиналом» опинився в епіцентрі скандального епізоду. Один арбітр вирішив, що м’яч поцілив футзалісту в руку і відразу ж призначив пенальті. Але інший суддя, який був ближчим до подій, мав іншу думку, мовляв, Овсянніков рукою не зіграв. Порадившись, арбітри скасували пенальті.

Цей епізод став ще однією причиною для критики якості арбітражу матчу «Енергія» - «Кардинал» представниками гостей. Денис Овсянніков у коментарі клубній прес-службі зізнався, що гри рукою в тому епізоді таки не було.    

- Запевняю, м’яч мені в руку не потрапив, - каже Денис. - Тому я був дуже здивований, коли арбітр призначив пенальті.

- Не прикро перемагати за таких обставин?

- І не говоріть… Ми ніяк не можемо вийти із цієї ситуації. В мене таке вперше у житті. Раніше дуже мало голів пропускав на останніх секундах. А тут поспіль два матчі. Дуже важко психологічно. Тому у цій грі відчувалася нервозність, особливо у першому таймі. Та і в другому теж, все-таки рахунок був «слизьким» - 2:1. Відтак, до останньої секунди ми усі грали на нервах. В таких матчах більше втомлюєшся психологічно, чим фізично.

- За рахунок чого таки вдалося перемогти?

- За рахунок індивідуальної майстерності, ми реалізували свої моменти. Плюс,  у цьому матчі Влад Лисенко не погано відстояв у воротах, виручив у потрібні моменти.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/223-ovsjannikov-buv-duzhe-zdyvovanyj-koly-arbitr-pryznachyv-penalti.html

Просмотров: 510 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz