Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Март » 10 » Олександр Кондратюк: «Не дуже подобається дивитися футзал зі сторони»
08:47
Олександр Кондратюк: «Не дуже подобається дивитися футзал зі сторони»
Поки в чемпіонаті України виникла невелика пауза, у тренування команди "Енергія-Тайм” після операції на коліні влився Олександр Кондратюк. "Спортивка” поцікавилася у Сашка, як іде процес реабілітації та коли ми зможемо побачити його у грі.

-Насамперед вітаю з відновленням після травми. З чим була пов’язана травма?
-Мені робили артроскопію коліна, його почистили артроскопом та обіцяли, що відновлюся трішки швидше, проте наголосили на тому, щоб не поспішати та цілковито відновитися перед іграми плей-оф.

-А де робили операцію?
-Оперували мене у Львові. Вирішили робити її у Львові, а не у Харкові, чи, скажімо, Києві, бо все-таки тут і наші лікарі були присутніми…Цими питаннями займалися львівські лікарі Юрій Серафим (хірург) та Мирослав Герцик (реабілітолог).

-Як зараз почуваєшся?
-Зараз почуваю себе добре. З кожнем днем все йде до покращення. А тому, сподіваюся, що вже до наступного виїзного туру зможу поїхати в Луганськ на матч проти "ЛТК”, потраплю у склад та допоможу своїй команді у цьому поєдинку.

-А за футзалом вже встиг засумувати?
-Звичайно, після будь-якої травми, а тим паче коли великий проміжок часу не граєш, якомога швидше хочеться вийти на майданчик. Зі сторони мені не дуже подобається дивитися футзал, більше до вподоби грати на майданчику.

-На матчі збірної ходив?
-Так я був на перших двох матчах збірної України у Харкові. На жаль, на третю гру проти Угорщини не вдалося потрапити.

-Які відчуття від перебування на трибунах у ролі вболівальника, а не футзаліста безпосередньо на майданчику?
-Всіх хлопців зі збірної знаю добре, тому дуже сильно за них переживав дивлячись ці ігри. Хочеться, звичайно, не дивлячись на всі ці конфлікти, які останнім часом наповнили український міні-футбол, щоб наша збірна гідно виступала.

-А як заповнював вільний час, який виник у тебе через травму?
-Насправді більше часу у цей період займався відновленням після травми – це найголовніше на післяопераційному етапі. Відвідував тренажерний зал, бо хотілося швидше відновитися.

-У цей період часу із Станіславом Гончаренком підтримував контакт?
-Звичайно. Протягом цього часу він постійно цікавився, як у мене проходить реабілітація, як я себе почуваю. А вже за все решта відповідали лікарі.

-Як вважаєш безболісно влитися в об’єднану "Енергію-Тайм” зможеш?
-Зараз хлопці команди дуже гарно грають. Гадаю, що будуть грати найсильніші.Сподіваюся, що великих проблем із моєю ігровою формою та влиттям в "Енергію-Тайм” не повинно виникнути. За зіграністю, за ігровими кондиціями вважаю, що мені не потрібно буде великого часу аби допомогти "Енергії-Тайму” стати чемпіоном України. Сподіваюся, що все у цьому плані буде добре.

Мстислав Коцький-Бобяк, газета "СПОРТИВКА", "Галичина Спортивна"
Просмотров: 630 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz