Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 12 » Олександр Бондар: "Виклик у збірну став для мене несподіванкою, тому мотивація у мене була понад усе"
01:45
Олександр Бондар: "Виклик у збірну став для мене несподіванкою, тому мотивація у мене була понад усе"

Представник рівненського «Кардиналу», екс-гравець львівської «Енергії» Олександр Бондар у товариському матчі зі збірною Польщі відзначився не лише забитим голом, а й гольовими передачами. І, взагалі, Олександр Бондар був одним із найкращих у цьому матчі у складі збірної України. Тож по завершенню товариського матчу між Національними збірними України та Польщі – 6:2, один із героїв поєдинку відповів на запитання «Галичини спортивної».

- Перш за все дякую уболівальникам за таку палку підтримку. Дуже приємно було грати при заповнених трибунах, адже глядачів прийшло багато. Виклик до Національної збірної України став для мене несподіванкою, тому мотивація у мене була понад усе. Хотілося зіграти якнайкраще, щоб себе проявити у такому матчі. Здається, непогано у мене вийшло, адже забив гол, а також віддав дві гольові передачі. Тому  тренери будуть передивлятися гру та вирішувати. Адже грати за збірну України будуть найкращі гравці. Тому, добре, що перемогли і ще раз дякую усім за підтримку.

- Втому відчуваєш після матчу чи, навпаки, окрилення?

- Відчуваю окрилення, уболівальники їхні гасла, така підтримка шалена. Тому, взагалі, за такого вболівання немає ніякої втоми, а хочеться ще грати і грати.

ИСТОЧНИК: http://galsports.com/News.aspx?id=20522

Просмотров: 490 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz