Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 23 » Огляд матчів 5 туру 1-я лі західна зона
01:47
Огляд матчів 5 туру 1-я лі західна зона

«Меркурій» – «Львівхолод»  2:2

Центральний поєдинок туру відбувся у Чернівцях, де господарі були близькими до того, щоб завдати лідеру першості зі Львова першої поразки в сезоні. Вже на 2 хвилині матчу в воротах «Львівхолода» відзначився Химяк, але гості через 3 хвилини відповіли влучним ударом Писька, для якого цей гол став 5 у чемпіонаті. Ще до перерви «Меркурій» зміг вийти вперед у рахунку, завдяки результативному удару Віталія Ткачука. Але втримати перемогу чернівчани не змогли. На 30 хвилині поєдинку Лаба врятував «Львівхолод» від поразки та зберіг своєму клубу лідируючу позицію в турнірній таблиці.

«Буран-Негабарит» – «Київ-НПУ» 3:2

Справжня драма розігралася в Ковелі. Гості до 28 хвилини вели в рахунку 2:0 (голи забивали Концеба на 17 хвилині та Войтюк на 26 хвилині) не вистояли під натиском господарів. «Буран-Негабарит» вже на 28 хвилині зумів не лише забити перший гол, а й зрівняти рахунок. Відзначилися Романчук та Шелест. А за 4 хвилини до фінальної сирени ковельчани, завдяки другому голу Шелеста, вирвали перемогу.

«Лемберг»  – «Візаж» 3:4

Цікавим видався поєдинок і в Львові. Житомиряни стали єдиною командою, яка в 5 турі змогла виграти на виїзді. Якщо в першому таймі команди «розкатали» нічию 1:1 (Зайцев на 7 хвилині вивів «Візаж» вперед, але на 12 хвилині Вацяк відновив «статус-кво»), то  в другій половині матчу була справжня битва. Спочатку на 30 хвилині Хавер вивів «Лемберг» у лідери матчу, але Зайцев за мить зробив рахунок на табло 2:2. А на 35-36 хвилинах у воротах господарів «розписалися» Лясковський та Лисенко. «Лемберг», хоч і забив на 39 хвилині (відзначився Хавер), але врятуватися так і не зміг.

«Шанс-Авто» –« Спортлідер+» 4:2

Декілька стійок, голи Сохорука та Матвєєва, третя поразка в чемпіонаті – ось так коротко можна окреслити поєдинок хмельничан у Ковелі. Можна писати багато про те, що «Спортлідер+» не заслуговував на поразку в цьому матчі, але… на жаль, результат на табло. «Шанс-Авто», в свою чергу, завдяки перемозі очолив турнірну таблицю першості. А Володимир Бобилєв, який тричі відзначився у воротах Павла Хомина із семи голами «царює» у рейтингу кращих бомбардирів першої ліги.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1896.html

Просмотров: 521 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz