Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 29 » ОБИДВІ "УРАГАНІВСЬКІ" КОМАНДИ ПЕРЕМОГЛИ У СВОЇХ СПАРИНГАХ
12:54
ОБИДВІ "УРАГАНІВСЬКІ" КОМАНДИ ПЕРЕМОГЛИ У СВОЇХ СПАРИНГАХ
У суботу, 27 жовтня, відбулися одразу два товариські матчі за участю команд "Ураган" та "Ураган-2". В обох поєдинках мінімальні перемоги відсвяткували івано-франківці. У підсумку "основа" була сильнішою за першоліговий "Львівхолод" (2:1), а дублери переграли новачка обласної вищої ліги "Візу Вторму" з рахунком 6:5.

Гра за участі команди Екстра-ліги пройшла доволі рівно та спокійно. Здавалося, що до перерви так ніхто із суперників і не відкриє рахунок, проте під кінець тайму "Львівхолод" це вдалося зробити гостям. За випадковим збігом обставин Володимир Лаба пробивав зі своєї половини поля і поцілив у ворота "Урагану". До кінця тайму відгратися "ураганівцям" так і не вдалося - 1:0 на користь гостей.

Після перерви гравці трохи активізувались, і вже на 25-ій Сергій Крикун зрівняв рахунок, пробивши по діагоналі в дальній кут воріт. А всього за лічені хвилини Тарас Королишин вивів свою команду вперед - 2:1.

До кінця матчу львів'яни декілька разів були близькі до того, щоб зрівняти рахунок, однак пробити Романа Колтка їм не вдалося. За 3 хвилини до завершення зустрічі гості спробували врятуватись з п'ятим польовим гравцем, але навіть при грі в більшості забити бодай один м'яч їм не вдалося.

Наставник "Урагану" Юрій Костишин, зазначив, що грою своїх підопічних він задоволений. "Ставку в цьому матчі ми робили на тих гравців, які рідко виходять на майданчик. Тому такі поєдинки повинні дають можливість хлопцям показувати себе й пробиватися до основного складу "Урагану".

УРАГАН - ЛЬВІВХОЛОД - 2:1 (0:1)
Голи: Крикун (25), Королишин (29) - Лаба (16).

Гра за участю другої команди "Урагану" видалась надзвичайно драматичною та цікавою. З перших хвилин матчу обидва суперники прийнялися доводити один одному свою міць, почерзі переймаючи лідерство у грі, й зупинились лише після фінального свистка. Як то кажуть, нудьгувати не довелося.

Підсумком цього видовищного матчу стало два дабл-пенальті у ворота франківських "драконів", велика кількість фолів, вилучення голкіпера "Візи Вторми" Євгена Борсука та "ураганівця" Тараса Рудавця. Варто відзначити, що вирвати мінімальну перемогу 6:5 господарям вдалося завдяки хет-трику спортивного директора 32-річного Романа Ярого, який продемонстрував хороший приклад молодим футзалістам.

Головний тренер "Урагану-2" Іван Скіцко грою своїх підопічних залишився незадоволений. "Деякі хлопці взагалі не готові боротися за кольори клубу, тому цей матч був певною перевіркою, в ході якої декільком гравцям доведеться покинути ряди нашої команди", - зазначив Іван Васильович.

Цим спарингом "Ураган-2" завершив серію товариських матчів, і наступні ігри для івано-франківської команди будуть офіційними - у рамках Першої ліги, яка стартує вже за тиждень, 3-4 листопада.

УРАГАН - ВІЗА ВТОРМА - 6:5 (2:2)
Голи: Горбатий (8), Ярий (19, 25, 36), Боргун (24), Скоров (39) - Шпільчак (12, 29), Перепічка (14), Музика (32), Качан (39).

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 463 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz