Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 22 » Норовливий «Меркурій» переміг «Енергію»
18:54
Норовливий «Меркурій» переміг «Енергію»
Попри домашню перемогу чернівецького «Меркурія» над львівською «Енергією» (6:5), завдяки додатковим показникам в наступний раунд Кубка України вийшли «зелено-білі».

«Енергія» допомогла «Меркурію» влаштувати справжнє шоу. На кубковий матч одного із лідерів першого дивізіону проти лідера Екстра-ліги прийшло близько 500-та глядачів. Думаю, ніхто не пошкодував затраченого на це часу. Адже місцева команда, попри статус аутсайдера, перемогла титулованих опонентів. Цьому посприяла і сама «Енергія». Львів’яни невимушено тринькали гольові моменти, не реалізували кілька виходів віч-на-віч із голкіпером. В пасах гостей було чимало браку. Звідси, і підсумковий результат. «Меркурій» дав «енергетикам» чимало приводів для напружених роздумів про свою гру. На тлі втоми, яка була у першому кубковому протистоянні, «зелено-білі» діяли значно краще.      

Починалася гра без несподіванок. Гості вміло контролювали м’яч, комбінували. І гол не забарився. Відзначився із пасу Легчанова - Коваль. Невдовзі Макаєв не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем «Меркурія». А ось Овсянніков свій момент реалізував. Після його удару голкіпер відбив м’яч, але шкіряна куля приземлилася уже за лінією воріт – 2:0. Здавалося б, інтрига щезла. Але чернівчани руки не опустили. Відкрив лік їхнім голам Янчик. Далі було ще цікавіше. На 9-й хвилині Ткачук, після розіграшу штрафного, зрівняв  рахунок – 2:2. Знову вивів уперед «Енергію» Легчанов – 3:2. А усе той же Ткачук вдруге поновив паритет – 3:3. Ще в першому таймі Легчанов міг оформити дубль, але він не реалізував вихід один на один із воротарем.

Після перерви «Енергія» продовжувала впевнено контролювати хід гри. А господарі вдало грати на контратаках.  На 26 хвилині Янчик оформив дубль. Суттєво загострив інтригу Химяк - 5:3 на користь «Меркурія». Господарі впіймали кураж. Вони заграли агресивніше. Після влучного удару Ткачука рахунок став 6:3 на користь господарів. Ця різниця в голах виводила «Меркурій» в чвертьфінал Кубка України. До кінця матчу залишалося більше 3 хвилин. Цього часу «Енергії» вистачило для того, аби виправити власне становище. Рятівний гол зі штрафного забив Легчанов – 6:4. Згодом, Валерій не реалізував дабл-пенальті. А крапку у грі за 1,7 секунд до її завершення поставив Овсянінков. Він головою переправив м’яч після кидка рукою Кардаша . Отож, 6:5 поразка «Енергії» від «Меркурія», яка в чвертьфінал виводить саме львів’ян.

Кубок України. 1/8 фінала. Другий матч
«Меркурій» (Чернівці) - «Енергія» (Львів) 6:5 (перша гра 1:3)
Голи: Ткачук (3), Янчик (2), Химяк - Коваль, Легчанов (2), Овсянніков (2)
«Меркурій»: Кіндяков: А. Ткачук, Химяк, Чернієнко, Янчик, Гончар, Рибак,В.Ткачук, Маковійчук, Париський
«Енергія»: Кардаш: Струк, Рогачов, Чепорнюк, Макаєв, Вершинін (16), Якунін (32) – Павленко, Овсяніков, Коваль, Легчанов – Тригубець

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/413-norovlyvyj-merkurij-peremig-energiju.html

Просмотров: 642 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz