Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 18 » Невдала прем’єра перед своїми глядачами
23:25
Невдала прем’єра перед своїми глядачами
У першому домашньому матчі чемпіонату 2010-2011 «Тайм» програв харківському «Локомотиву» - 4:7.

У матчі із «Локомотивом», «Тайм» був схожий на себе лише в окремих фрагментах матчу. У першій 20-ти хвилинці команду Станіслава Гончаренка було годі упізнати. «Червоно-чорні» на майданчику працювали без натхнення та самопожертви. Подібний настрій на гру притаманний середнякам вищої ліги, а не команді, яка у кожному турнірі переслідує лише максимальні цілі. 
Пропустили господарі уже на першій хвилині матчу. На 6-й «залізничники» подвоїли  свою перевагу. «Тайм» не часто загрожував воротам Литвиненка, гра в «червоно-чорних» не йшла. За 6 хвилин до кінця першого тайму Легчанов вийшов на паркет п’ятим польовим гравцем. Такої тактики галичани притримувалися до звершення матчу. На 16-й хвилині Максим Павленко зумів «пропхнути» м’яч у сітку воріт суперника – 1:2. Пройшла одна хвилина і рахунок став 1:3. На 20-й хвилині харків’яни знову вразили ворота «таймівців» - 1:4.

Що говорив Станіслав Гончаренко своїм підопічним у роздягальні, можна лише здогадуватися. Але із перших хвилин другого тайму на паркеті перед своїми уболівальниками повстав такий звичний і грізний «Тайм», за яким ми так скучили впродовж літа. Господарі застосовували пресинг на кожному клаптику майданчику, у відборі вони діяли агресивно і жорстко. «Залізничники» розгубилися. Довгий час їм не вдавалося навіть наблизитися до воріт Іваняка. На 21-й хвилині забив Дмитро Бондар. Потім довгий час м’яч у ворота гостей вперто не йшов. Павленко не реалізував пенальті – куля після його удару поцілила в штангу. За кілька секунд удар Максима на добиванні знову прийняла на себе та ж сама штанга.  А за хвилину у штангу поцілив Сергій Якунін. Тим не менш, самовіддана гра «таймівців» вселяла віру в перемогу. На 29-й хвилині Олександр Кондратюк робить рахунок 3:4. Поблизу воріт Литвиненка і надалі гаряче. «Локомотив» не може перевести гру до воріт суперника, гості надто заклопотані захистом своїх володінь. На 35-й хвилині Якунін зрівнює рахунок. Радості «червоно-чорних» та їхніх уболівальників не було меж. Надто довго футзалісти перебували в ейфорії від нічийного рахунку. Цим скористався один із найкращих гравців матчу – Журба. Він на швидкості, немов першорозрядника, обійшов Ільдара Макаєва, пройшов флангом практично від своїх воріт до володінь Іваняка і завдав влучний удар – 4:5.
Цей гол, схоже деморалізував господарів. Або в них більше не було сил відігруватися. Надалі «Тайм» не був таким агресивним, як до того. «Залізничники» забивали ще двічі, гра галичан уп’ятьох не витримувала критики.

Поразка від «Локомотива» показала проблеми «Тайму». В минулому сезоні у Станіслава Гончаренка було поле для маневрів. Не пішла гра у когось, завжди на лаві запасних був гравець, який міг підсилити командні дії. Оліщук сьогоднішню гру просидів у маніжці, наставник наразі йому не довіряє. Не найкращий день був для Скорого. Станіслав Олександрович ним був не задоволений, а тому більшість матчу він також просидів на лаві запасних. Підсилити гру було ніким, наставнику довелося тасувати четвірку із семи гравців.               

«Тайм» (Львів) - «Локомотив» (Харків) - 4:7
«Тайм»
: Євген Іваняк - Олександр Кондратюк, Олександр Оліщук, Валерій Легчанов, Віталій Скорий, Денис Овсянніков, Дмитро Бондар, Ільдар Макаєв, Максим Павленко, Сергій Якунін
«Локомотив»: Дмитро Литвиненко - Олександр Сорокін, Віталій Кісельов, Віталій Одєгов, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко, Євген Клочко, Максим Берлізєв, Микола Білоцерковець, Сергій Журба, Сергій Зінченко
Голи: Максим Павленко (16), Дмитро Бондар (21), Олександр Кондратюк (29), Сергій Якунін (35) - Євген Клочко (1), Дмитро Сорокін (6), Віталій Одєгов (17), Дмитро Сорокін (20), Сергій Журба (35), Дмитро Федорченко (38, 40)
 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/561/2/

Просмотров: 792 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz