Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 10 » Несподівана осічка
00:55
Несподівана осічка
Львівська «Енергія» доволі несподівано поступилася вдома луганській ЛТК у 12-ому турі Екстра-ліги. Команда Романа Ковальчика забила на один гол більше, аніж суперник – 3:2.

Перші десять хвилин матчу пройшли за мінімальної переваги фаворитів поєдинку. Досвідченіші «енергетики» більше контролювали м’яч, проте до небезпеки воріт Петра Ільківа справа доходила вкрай рідко. Коли більше атакували господарі, перший шанс пробити захист суперника отримали гості. В одному з епізодів Кардаш відбив м’яч прямісінько на Максима Мануйленка, який у падінні не влучив у порожні ворота.

«Енергія» відповіла швидко і не менш небезпечно. Це Павленко замикав передачу партнера, однак пробив над воротами. Загалом у першій половині першого тайму обидві команди багато помилялися у позиційних атаках, створили мало гольових моментів і цілком зрозуміло, що вболівальники на трибунах хотіли більше «хліба та видовищ».

Перетнувши екватор першого тайму, «енергетики» дещо пожвавішали. Моментів біля воріт гостей хоч і не було дуже багато, однак їх стало значно більше, аніж у першій половині першого тайму.

На 14-ій хвилині матчу Олександр Бондар був близьким до того, аби підняти з місць вболівальників своєї команди. Утім, м’яч після його удару поцілив у хрестовину. Відповідь від гравців ЛТК була миттєвою. Екс-«енергетик» Олександр Вершинін у відповідь на удар Бондаря у хрестовину поцілив у стійку протилежних воріт. 

Освіжила гру «Енергії» друга четвірка львів’ян, у складі якої вперше у матчі вийшли брати Грицини. Що цікаво, непогані моменти мав і Микола, і Михайло, проте відкрити рахунок нікому не вдавалося.

Нулі на табло палацу спорту «Галичина» протрималися до 18-ої хвилини матчу, коли «енергетики» заробили право на небезпечний штрафний удар. Коли до м’яча підійшов капітан львів’ян Валерій Легчанов, мабуть, чимало вболівальників подумали, що це буде прямий удар по воротах. Утім, Легчанов віддав елегантну передачу на Олександра Бондаря, який ударом в дотик розстріляв ворота гостей – 1:0.

Відкривши рахунок, «Енергія» доволі швидко отримала можливість подвоїти свою перевагу. Грицина-молодший прийняв передачу партнера, м’яч вдарився об захисника і відскочив якраз під удар Михайлу. У цьому епізоді каркас воріт знову зіграв за «телефоністів» - м’яч вдарився в поперечину і відлетів в ігрове поле.

У другому таймі місце у воротах ЛТК зайняв Юрій Савенко. Ця заміна від Романа Ковальчика хоч і не була прогнозованою, однак у підсумку зіграла важливу роль у результаті цього матчу.

На початку другого тайму підопічні Олександра Косенка будь-що прагнули розвинути свою перевагу. «Енергетики» чудово розуміли, що мінімальна перевага аж ніяк не обіцяє солодкого життя у другій 20-хвилинці. Чудовий момент зробити рахунок 2:0 змарнував Павленко. Максим не влучив по м’ячу після класного прострілу Дмитра Бондаря. Наступний хороший момент був у Михайла Грицини. «Енергетик», опинившись на вбивчій позиції, перекинув і воротаря, і ворота.

Витримавши стартовий тиск «Енергії», гравці ЛТК знайли у собі сили уже постріляти по воротах Кардаша. Найбільше це вдавалося Володимиру Разуванову. В усіх епізодах Кардаш діяв майстерно.

Свій зоряний час у матчі гості спіймали після тридцятої хвилини. Саме на екваторі другого тайму луганчанам вдалося зрівняти рахунок. Це Максим Бессалов метрів з 13-ти прямим ударом по воротах застав зненацька Володимира Кардаша – 1:1.

Витримавши ще кілька атак «Енергії», «телефоністи» взагалі зуміли усе перевернути з ніг на голову. Пічкуров на 35-ій хвилині віддав гольову передачу на Разуванова, який і вивів свою команду вперед, проштовхнувши м’яч у ворота, на яких уже не було Кардаша.

Поступаючись у рахунку, «Енергія» букваль за кілька секунд отримали чудову можливість встановити статус-кво, проте Рогачов не реалізував вихід сам на сам з Савенком. Голкіпер ЛТК зумів створити чудо і у цьому епізоді.

Не забили «енергетики» - забили «телефоністи». Наступна атака ЛТК завершилася прострілом на дальню штангу, де чатував екс-«енергетик» Олександр Вершинін – 1:3.

Такий хід подій на майданчику заставив втрутитися в гру головного тренера галичан Олександра Косенка. Після тайм-ауту капітан «Енергії» Валерій Легчанов почав виходити на майданчик як п’ятий польовий гравець.

У чисельній більшості забити львів’янам вдалося майже одразу. Це Євген Рогачов таки знайшов момент для удару і пробив у дальній від Савенка кут – 2:3. 

Аби залишити «Енергію» без м’яча, головний тренер гостей Роман Ковальчик також став діяти з п’ятим польовим гравцем, функції якого виконував воротар Юрій Савенко. І у такій грі гості забили знову, щоправда у взятті воріт Разуванова арбітри побачили фол і гол відмінили.

До завершення гри львів’яни робили все, аби уникнути поразки. Моменти для рахунку 3:3 у господарів були, проте м’яч вперто не летів у ціль. Найреальніший момент наприкінці матчу змарнував Павленко. Максим, мабуть, і сам не зрозумів як вдруге у матчі не замкнув дальню штангу.

До завершення гри Вершинін міг оформити дубль. Коли у воротах був польовий гравець, а не воротар, в одній з контратак Вершинін пробив у поперечину. Утім, такий змарнований момент Олександра не засмутив, адже після нього пролунала сирена, яка зафіксувала доволі несподіваний результат.

"Енергія" (Львів) - ЛТК (Луганськ) 2:3

"Енергія": Кардаш - О. Бондар, Легчанов, Д. Бондар, Рогачов, Павленко, Мих. Грицина, Мик. Грицина, Коваль, Струк, Кузь

ЛТК: Ільків, (Савенко, 21) - Вершинін, Доманський, Милинький, Лисенко, Дзюба, Разуванов, Бессалов, Мануйленко, Пічкуров

Голи: О. Бондар (18), Рогачов (36) - Бессалов (30), Разуванов (35), Вершинін (35)

Попередження: Мих. Грицина (34) - Пічкуров (18), Доманський (34)

Арбітри: І. Овчінніков (Сімферополь), П. Чубінський (Київ)

Третій арбітр: І. Якимишин (Львів)

Прес-служба СК "Енергія"

Просмотров: 554 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz