Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 18 » Не думай про секунди звисока
18:50
Не думай про секунди звисока
7 березня, у матчі першої ліги столичний «Київ-НПУ» на останніх секундах вирвав перемогу у львівського «Лемберга» 3:2.

 

 

«Киїн-НПУ» - «Лемберг» (Львів) – 3:2 (1:0)

Київ. Зал НПУ ім.Драгоманова

«Київ-НПУ»: Коваленко – Шаровара, Горло, Войтюк, Директоренко – Галицький, Швець, Конопчук, Листопад.

«Лемберг»: Біров - Майорчак, Храмов, Надопта, Іляш – Галамага, Вацяк, Николишин - Янч.

Голи: Шаровара (2), Войтюк (23), Листопад (40) – Храмов (28), Николишин (32).

 

У черговому матчі першої ліги львівський «Лемберг» грав на виїзді із «Київ-НПУ». Обидві команди не хапають зірок із неба, а посідають місця у нижній частині турнірної таблиці. Тому у очному поєдинку обом командам були потрібні очки, щоб якось прикрасити і так не дуже вдалий сезон.

 

Розпочався матч із атак господарів. «Лемберг» чи то не пристосувався до залу, чи просто знітився перед суперником, але львів’яни перші хвилини відверто провалили. Закономірно, що беззаперечна перевага принесла гол вже на першій хвилині. Захисник львів’ян обрізався і Шаровара розстріляв воротаря. Згодом Галамага вибив м’яч із порожніх воріт. Одним словом гості повинні бути раді, що не пропустили ще.

 

Але пройшло трохи часу і «Лемберг» прийшов в себе. Після третьої хвилини підопічні Сергія Вацяка вже почали сміливо атакувати і ледь не відігрались. Супермомент втратив Николишин, який трохи не дотянувся до м’яча після скидки Майорчака. Надалі «Лемберг» мав ще два майже стовідсоткові моменти. Нападаючий львів’ян замикав дальню штангу після передачі Вацяка, але дивом не влучив у ворота. А згодом знову шанс змарнував Николишин. У господарів також було кілька моментів, але виручав воротар «Лемберга» Біров.

 

Проблем у львів’ян додалось на 14-ій хвилині, коли вони сфолили вп’яте. Тепер заключні хвилини прийшлось грати без фолів. Але це не заважало львів’янам. Вони вже призвичаїлись до майданчика і чергова атака мала призвести до голу. Храмов зупинив діагональній навіс і перекидував кіпера, тут за гостей зіграв баскетбольний щит, який висить прямо над воротами. М’яч вдарився об нього і арбітри свиснули аут, а так би був чистий гол. А на останній хвилині Вацяк після розіграшу кутового вистрелив, воротар м’яч не зафіксував, і ледь не впустив у свої ворота. Рахунок до перерви, так і залишився 1:0 на корись киян.

 

Початок другого тайму чимось нагадав перший. Знову перші хвилини львів’яни провалил і отримали гол у свої ворота. Директоренко зі штрафного відкинув м’яч на Войтюка і той пробив по центру. Лише після голу «Лемберг» прокинувся і вже шанси появились у гостей. Вацяк пробивав із штрафного, але у кіпера, а згодом граючий тренер «Лемберга» на паузі прибрав воротаря і пробивав у кут, але самовіддано зіграв Швець, який в підкаті ціною удару об штангу вибив сферу на кутовий.

 

«Київ» відповів своїми пострілами, але Біров і в другому таймі продовжував рятувати команду. А у гостей шанс мав Храмов, але у ближньому бою не зміг переграти воротаря.

 

І все ж на 28-ій хвилині «Лемберг» гол сквитав. Храмов після розіграшу ауту точно пробив у дальній лівий кут воріт. А після цього стався епізод, який не прикрашає капітана господарів Директоренка. Він підбіг і двома руками у спину штовхнув Храмова, а все це через те, що той не зупинив гру, адже гравець «НПУ» лежав на бровці. Можливо і львів’яни в чомусь не праві, але й так поводитись, як повівся Директоренко також не можна. Тому капітан господарів отримав заслужену червону картку.

 

Більшість львів’яни не використали, але на 32-ій хвилині все ж зрівняли рахунок. Николишин пробив із лівого флангу, м’яч зрикошетив і влетів під перекладину. Так Николишин виправився за ті моменти, які не використав в першому таймі.

 

Але втрачати очки вдома, «Київ-НПУ» не збирався. Господарі затисли «Лемберг» біля їхніх воріт, але здобути з цього дивіденди не змогли. А от Вацяк і Храмов могли покарати їх на контратаці. За 3 хвилини до сирени Войтюк вийшов п’ятим польовим і тут розпочалась сама нервова частина гри. Кияни намагались розіграти зайвого, але все зробити по плану їм не вдавалось, але й свої ворота вони встигали справно захищати. Шанси мали Галамага і Вацяк.

 

Все йшло до нічиєї, але за 12 секунд до сирени м’яч після удару-прострілу Листопада закотився у кут ворі – 3:2.

 

Володимир Крупчук

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/futsal/718-1

Просмотров: 525 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz