Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 30 » Національна жіноча збірна України з футзалу вирушає до Португалії
00:24
Національна жіноча збірна України з футзалу вирушає до Португалії
Осінь 2012 року стала насиченим періодом для міжнародного футзалу. Нещодавно національна чоловіча збірна команда України повернулася з Таїланду, де брала участь у Чемпіонаті світу з футзалу і увійшла до 8-ки найкращих. І ось, на початку грудня 2012 року в Португалії в місті Олівейра-де-Аземейш відбудеться ще один всесвітній футзальний форум − ІІІ експериментальний Чемпіонат світу з футзалу серед жіночих команд.  Вперше до складу учасників цього престижного турніру потрапила і українська жіноча національна команда.  Керівництвом Федерації футболу України було прийнято рішення  відрядити команду для участі у даному турнірі. Цей світовий турнір стане першим серйозним іспитом для нашої молодої команди, адже до цього вона брала участь лише у  товариських турнірах та поєдинках. Організатори змагань включили до складу учасників 10 національних збірних команд. Це команди Бразилії (чинні чемпіонки світу), Іспанії, Португалії, Ірану, України, Росії, Венесуели, Коста-Ріки, Португалії, Японії та Малайзії.

12 жовтня 2012 року в штаб-квартирі Федерації футболу Португалії за участі президента ФФП Педро Діаса відбулася церемонія жеребкування. В результаті наша команда потрапила до групи В, де зустрінеться з командами  Іспанії, Росії, Малайзії та Коста-Ріки.

Підготовка жіночої національної збірної команди України до участі у Чемпіонаті розпочалася ще у вересні 2012 року. Виконком Асоціації міні-футболу (футзалу) України  затвердив тренерський склад команди  (Колок Володимир − головний тренер, Червоний Олександр − тренер, Новіков Сергій − тренер) та доручив  скласти розширений список кандидатів до збірної команди, до якого увійшли 28 спортсменок

За повної всебічної підтримки ФФУ командою було проведено 2 навчально-тренувальні збори, в ході яких тренерський штаб визначив 14 кращих футболісток, які візьмуть участь у Чемпіонаті світу.

Воротарі: Мельничук Ірина (Біличанка-НПУ, Україна), Скрипленко Аліна (Біличанка-НПУ, Україна)
Польові граці: Горобець Аліна (Лагуна-УОР, Російська Федерація), Широка Ірина (Аврора Російська Федерація), Титова Юлія  (Лагуна-УОР, Російська Федерація), Малишко Катерина  (Біличанка-НПУ, Україна), Шеремет Катерина (Біличанка-НПУ, Україна), Прокопенко Анна (Біличанка-НПУ, Україна), Дубицька Ірина  (Біличанка-НПУ, Україна), Павленко Олена (Біличанка-НПУ, Україна), Шаповал Євгенія (Ніка-ПДПУ, Україна), Шульга Анна  (Біличанка-НПУ, Україна), Поліщук Марія  (Біличанка-НПУ, Україна), Ігнатенко Маріанна (Біличанка-НПУ, Україна).

http://belichanka.com/news/vpershe_v_istoriji_zhinochij_futzal_na_storinkakh_ffu/2012-11-29-1425

Просмотров: 391 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz