Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 16 » На старт в четвертий раз
21:39
На старт в четвертий раз
У суботу, 17 березня, стартує четверте коло у Екстра-лізі.
Принципове дербі

Стартує 22-ий тур Екстра-ліги матчем у Львові між львівською «Енергією» і рівненським «Кардиналом». Між командами, які ще недавно представляли одне місто Львів, але через відомі причини «Кардинал» переїхав північніше, у Рівне.

 

Для «Енергії» очки втрачати не можна, адже команду переслідує «Локомотив» і готовий в будь-який момент змінити львів’ян на чільній позиції. А «Кардинал» ще може зачепитись навіть за бронзу, але для цього треба дуже постаратись.

 

Родзинкою поєдинку є те, що головний тренер «Кардиналу» Сергій Піддубний своїх найбільших висот у ігровій кар’єрі здобув саме в «Енергії». Тому матч для Сергія буде дуже принциповим. І не тільки для нього, адже і капітан команди Андрій Паршиков також успішно виступав за львівську «Енергію».

 

Цього сезону команди зустрічались вже тричі. Двічі «енергетики» перемогли 3:1 і 3:2, а от остання їхня зустріч у Рівному завершилась унічию 1:1. Як буде цього разу, побачимо у суботу.

 

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

Львів. ПС «Галичина». 13:00

Арбітри: Ігор Овчинніков (Сімферополь), Ігор Кравченко (Суми).

Третій арбітр - Андрій Лютий (Львів). Хронометрист - Богдан Кіндій (Розділ).

Інспектор - Василь Кузьменко (Київ). Делегат - Микола Повисший (Київ).

 

«Бронзові» надії


Саме таку умовну назву можна дати другому матчу 22-го туру між «Єнакієвцем» і ЛТК. Адже обидві команди після втрат очок «Ураганом» побачили, що як не як, але ще є шанси зачепитись за комплект нагород. Їхня очна зустріч буде дуже важливою у цьому плані.

 

У минулому турі обидві команди програли. Але програли мінімально у серйозній боротьбі, лідерам Екстра-ліги. Незважаючи на те, що «Єнакієвець» і ЛТК програли свої поєдинки, але гру вони показали достойну і лідерам Екстра-ліги «Енергії» і «Локомотиву» було дуже непросто здобути ці три очки.

 

Враховуючи, що цей тур «Ураган» пропускає, то для команди-переможця цього матчу є хороший шанс наздогнати діючого чемпіона України і ще більше збільшити свої бронзові сподівання.

 

Цього сезону команди вже зустрічались тричі і два рази перемогу святкував ЛТК. У першому колі «Єнакієвець» переміг 6:2. А от у двох наступних матчах ЛТК переміг. У 8-му турі був зафіксовани рахунок 3:2 на користь ЛТК, а в попередньому колі луганчани удома здолали суперника 5:0.

 

«Єнакієвець» (Єнакієве) – ЛТК (Луганськ)

Донецьк. ДЮСШ-5. 14:00

Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Ігор Якимишин (Львів).

Третій арбітр - Олег Коваленко (Донецьк). Хронометрист - Олег Штундер (Донецьк).

Інспектор - Валерій Михальський (Київ.обл.). Делегат - Генадій Лісенчук (Київ).

Просмотров: 566 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz