Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 12 » На два матчі «Нікарс» не вистачило
21:48
На два матчі «Нікарс» не вистачило
Львівська «Енергія» реваншувалася у «Нікарса» за поразку у першому товариському матчі. Львів’яни, повністю перегравши суперника у другому таймі, святкували перемогу з рахунком - 4:2.

На відміну від першого матчу, «Нікарс» та «Енергія» не брали високого темпу у перші хвилини зустрічі. Обидві команди розпочали матч доволі обережно, стараючись кожну свою атаку доводити до логічного завершення. У дебюті матчу Павленко та Жардел обмінялися пострілами вище воріт, після чого Михайло Грицина та Веве - небезпечними прострілами, які ніхто не зумів замкнути. 

Перший гольовий момент у матчі виник у «Енергії». Павленко, отримавши передачу на "стовпа", опинився сам перед голкіпером. Утім, реалізувати свій момент Максимові не вдалося – м’яч після його удару пролетів повз рамку. Змарнував свій шанс і Тарас Кузь. «Енергетики» організували вихід втрьох на одного, який завершився ударом Кузя у стійку воріт.

Атаки «Нікарса», як і «Енергії», також були небезпечними. Найчастіше Кардаша турбували Жардел та Веве. Оборона «Енергії» дала тріщину на 11-ій хвилині. В одній з контратак Жардел втік від захисників, Кардаш покинув свої володіння у намаганні вибити м’яч з під суперника, однак гравець «Нікарса» чудовою передачею знайшов Дацка. Ігор пробивав уже по порожніх воротах.

Не пройшло у матчі і хвилини, як господарям вдалося зміцнити свою перевагу. Жардел метрів з десяти пробив у самісіньку дев’ятку – 0:2 на 12-ій хвилині першого тайму. При такому рахунку львів’яни могли пропусти і третій м’яч, однак вище усіляких похвал у захисті зіграв Овсянніков, вибивши у підкаті м’яч в аут.

Після цього на майданчику наступило домінування «Енергії» і хвилини фарту «Нікарса». Після ударів Бондаря та Овсяннікова м’яч бився об каркас воріт. Попри тотальний нефарт з реалізацією моментів, один гол львів’яни у першому таймі таки забили. Одна з контратак українців завершилася виходом два в один, який чітко і результативно розіграли Бондар та Павленко. Хоч і на перший погляд здалося, що хтось з гравців «Нікарса» м’яч заніс у власні ворота, взяття воріт записали на Павленка. Більше "Енергії" у першому таймі нічого зробити не вдалося. На нові атаки та голи уже не було часу. 

Друга половина зустрічі, як і завершення першої, розпочалася з атак львів’ян. «Зелено-білі» повністю затиснули свого суперника на їхній частині майданчика. Утім, після створених гольових моментів рахунок на табло не змінювався. Як і у першій грі, кураж у воротах спіймав Аідарс Бондарс. У другій половині гри він замінив у рамці Іво Юкіча.

Незважаючи на те, що ледь не півкоманди «Енергії» свої шанси змарнували, Рогачов після однієї з комбінацій таки забив гол у ворота суперника. Утім, свою важливість у матчі нагадав один з арбітрів, який у діях «енергетика» побачив гру рукою і гол відмінив. Такі дії «чоловіка в чорному» викликали обурення і сміх навіть у вболівальників «Нікарса».

Попри усі негаразди для «Енергії», справедливість таки взяла своє. За десять хвилин до завершення матчу головний тренер «Нікарса» Орландо Дуарте, розуміючи, що гол у власні ворота – лише справа часу, вдався до тактики з п’ятим польовим гравцем. Як виявилося згодом, ця тактика лише допомогла «Енергії» зрівняти рахунок. Денис Овсянніков скористався помилкою суперника і відправив круглого за призначеним маршрутом у порожні ворота – 2:2.

Неприємності у «Нікарса» на цьому не завершилися. Господарі заробили шостий фол і Максим Павленко з дабл-пенальті вивів «Енергію» вперед. «Нікарс» продовжив грати з п’ятим польовим гравцем і за таку тактику господарі поплатилися знову. Після пресингу «Енергії» Євген Рогачов, як виявилося згодом, встановив остаточний рахунок у матчі - 2:4.

Шанси скоротити розрив у рахунку у господарів були. Утім, після того як Веве з не забив дабл-пенальті (Кардаш парирував удар), стало зрозуміло: відігратися у цій грі "Нікарсу" буде непросто.

При грі "Нікарса" з п’ятим польовим гравцем «Енергія» була ближчою до п’ятого м’яча, аніж «Нікарс» до третього. «Енергетики» регулярно били по порожніх воротах, однак у ціль не влучали.

Фінальна сирена зафіксувала той результат, на який команди і награли у цьому матчі. «Енергія» у повторному товариському матчі у Ризі, а особливо у другому таймі, довела, що є ще порох у порохівницях однієї з кращих команд українського футзалу.

Товариський матч №2. Рига. Олімпійський спортивний центр. 12.09.13 
«Нікарс» (Рига, Латвія) – «Енергія» (Львів, Україна) – 2:4 (2:1)
«Нікарс»: Юкіч (Бондарс, 21), Жардел, Зе Марія, Дацко, Забаровскіс, - Архіпов-Прокоф’євс, Веве, Аванейовс, Ляшенко, Барановс, Ікстенс, Єрофєєв
«Енергія»: Кардаш, Д. Бондар, Павленко, Овсянніков, Рогачов – Коваль, Кузь, Струк, Мих. Грицина
Арбітри: Інгус Пурінш, Пьотрс Бабіцкіс (обидва Рига)
Голи: Дацко, 11, Жардел, 12 - Павленко, 19, 34 (дабл-пенальті), Овсянніков, 33, Рогачов, 34
Попередження: Ікстенс, 28 - Овсянніков, 27

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/965-na-dva-matchi-nikars-ne-vystachylo.html

Просмотров: 483 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz