Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 17 » "Моноліт" "Тайму" не суперник
00:43
"Моноліт" "Тайму" не суперник

Львівський футзальний “Тайм” здобув чергову перемогу у національному чемпіонаті. Чинні чемпіони України вдома не мали проблем із харківським “Монолітом” –6:1. На рівних боротися проти титулованого суперника гостям вдалося лише у першому таймі.

Перші хвилини поєдинку пройшли за рівної боротьби. Команда з Харкова нічим не поступалася своєму титулованішому супернику. Утім, більше гольових моментів у першому таймі створили підопічні Станіслава Гончаренка. Після кількох нереалізованих моментів, фаворити таки відкрили рахунок у матчі. Зробив це Ільдар Макаєв, пробивши зльоту після передачі Максима Павленка. Після забитого гола “Тайм” продовжив штурмувати оборонні редути “Моноліта”, і забив вдруге. На останній хвилині першого тайму Макаєв та Павленко створили ще один гол. Якщо у першому гольовому епізоді Максим асистував Ільдару, то у другому усе відбулося з точністю до навпаки. Макаєв “прибрав” захисника, віддав передачу на Павленка, а Максим пробив влучно – 2:0. Утім, “Моноліт” за кілька хвилин до сирени забив так званий “гол у роздягальню”. “Пожежею” у штрафному галичан скористався Віктор Турчак.

Якщо у першій половині матчу харків’яни ще здебільшого на рівних боролися із суперником, то на другу половину матчу гостей не вистачило. “Тайм”-машина “переїхала” свого суперника. Третій гол у матчі – яскрава триходівка Кондратюка, Легчанова та Овсяннікова, яка завершилася влучним ударом останнього. А через п’ять хвилин Валерій Легчанов зробив рахунок непристйоним, вдало зігравши на добиванні– 4:1. Після цього львівський вболівальник побачив відкритий футзал у виконанні обох команд. Утім, така гра гостям дивідендів не принесла. П’ятий гол за “Тайм” забив Євген Москвін, а крапку у матчі поставив Максим Павленко. Сталося це тоді, коли львів’яни грали з п’ятим польовим гравцем. За 2 хвилини 38 секунд Станіслав Гончаренко, при рахунку 5:1, вирішив на ділі “потренувати” гру із “зайвим” гравцем.

“Тайм” (Львів) – “Моноліт” (Харків) - 6:1 (2:1)

“Тайм”: Лисенко, Іваняк (34), Павленко, Д. Бондар, Макаєв, Скорий, Легчавнов, Овсянніков, Кондратюк, Якунін, Москвін, О. Бондар

“Моноліт”: Дєнюжкін, Чуднов, Крамаренко, Мінаєв, Турчак, Рекурчак, Таранчук, Трунов, Сколотій, Білоус, Воронін

Голи: Макаєв, 11, Павленко, 20, 40, Овсянніков, 24, Легчанов, 29, Москвін, 32 – Турчак, 20

Попередження: Воронін, 22

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/16102009-cempionat_ukraini_7_tur

Просмотров: 761 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz