Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 15 » «Моноліт» - «Енергія»: Післяматчеві коментарі
17:33
«Моноліт» - «Енергія»: Післяматчеві коментарі
Після календарної гри 21-ого туру чемпіонату України, у якій «Енергія» на виїзді перемогла харківський «Моноліт» з рахунком 5:3, враженнями від матчу поділилися головний тренер «Енергії» Микола Сич та гравець «Моноліта» Максим Воронін.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
Від матчу у мене двояке враження. Почали гру ми добре, а завершили матч відверто не найкраще. При рахунку 3:0 мали моменти збільшити свою перевагу. На початку другого тайму пропустили швидкий гол, тому кінцівка матчу вийшла нервовою. За 8 хвилин до завершення матчу «Моноліт» пішов із п’ятим польовим гравцем, що для нас стало несподіванкою. Тоді рахунок став 3:4 і кінцівка матчу була дуже нервовою. Утім, ми зуміли перелаштуватися і забити п’ятий гол. Вдало на перехопленні зіграв Степан Струк. Загалом, у цьому матчі наробили чимало помилок у захисті. Будемо над ними працювати. Утім, тішить те, що сьогодні вдалу гру продемонстрував воротар Пітуля. Грою Андрія я задоволений.

Максим Воронін, гравець «Моноліта»
Ми самі себе поховали трьома швидкими голами. Коли нам забивали перший гол, я зробив помилку при передачі. Партнери підстрахувати мене не зуміли. Утім, ми потім зібралися і мали хороші моменти, аби врятувати матч. Особливо при рахунку 3:2, коли не реалізували хороші моменти. А усі наші надії поховав наш воротар, коли припустився фатальної помилки. Тоді усе стало ясно. Утім, «Енергія» не сильно здивувала. З «Таймом» чи «Шахтарем» було важче грати.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/energia/Pages/News.aspx?newsId=1405
Просмотров: 655 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz