Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 15 » Мирний старт «Енергії» в Екстра-лізі
21:47
Мирний старт «Енергії» в Екстра-лізі
Львівська «Енергія» у гостьовому матчі першого туру Екстра-ліги розійшлася миром із командою «Кардинал-Рівне» - 2:2.

Як і слід було очікувати, «Кардинал» обрав тактику гри від оборони на контратаках. Випади господарів часто були достатньо гострими. Ось уже на третій хвилині Олександр Бондар поцілив в штангу. Більшість часу м’ячем володіли «енергетики», але переграти Дєнюжкіна їм довгий час не вдавалося. На 14-й хвилині поперечину наших воріт потурбував Юрій Когут.     

Найцікавіше у матчі відбулося після перерви. Почалася друга 20-хвилинка із гострих моментів поблизу воріт Кардаша. Спершу пробивав Чернієнко, його удар на кутовий відбив голкіпер львів’ян. А потім Кардаша, після удару Маринюка, підстрахувала поперечина.
Надалі «Енергія» притисла суперника до його воріт, створила чимало моментів. Чого вартий лише удар Овсяннікова на 30-й хвилині, після чого м’яч влучив у поперечину. Небезпечно пробивали Павленко, Пічкуров (після його удару м’яч зрикошетив в перекладину), Дмитро Бондар. Але Дєнюжкін встояв.

А згодом одна із не чисельних атак господарів завершилася взяттям воріт львів’ян – на 32-й хвилині влучний удар на добиванні завдав Піддубний. Через дві хвилини Павленко поцілив в штангу. А потім Чепорнюк вийшов п’ятим польовим гравцем. І практично відразу «зелено-білим» вдалося поновити паритет – триходівку Чепорнюк-Легчанов- Павленко влучним ударом завершив останній із перелічених. А на 36-й хвилині господарі знову повели в рахунку. Це на добиванні вдало зіграв Маринюк. На 38-й хвилині Легчанов завдав точний удар головою за меж воротарського майданчику – 2:2. До кінця гри граючи із п’ятим польовим, «Енергія» втретє вразити ворота суперників не змогла. Хоча і провела багато часу в атаці. Отож, 2:2 «Енергія» втрачає очки у стартовому турі Екстра-ліги.

Екстра-ліга. 1 тур
«Кардинал» - «Енергія» 1:0 (0:0)
15.09.2012, м. Рівне, спорткомплекс ДЮСШ-4
Голи: Піддубний (32), Маринюк (3:) – Павленко(35), Легчанов (38)
Арбітри: Дребужан С. (Мукачеве), Беспорочний Д. (Харків)
«Кардинал»: Чернієнко, Маринюк, Поддубний, О. Бондар - Паршиков, Когут, Танський, Ситник.
«Енергія»: Кардаш - Коваль, Легчанов, Павленко, Овсянніков - Струк, Пічкуров, Чепорнюк, Д. Бондар, Рогачов (15) – Якунін, Ільків

Попередження: Паршиков (24)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/588-myrnyj-start-energiji-v-ekstra-lizi.html

Просмотров: 474 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz