Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 15 » Микола Сич: "Протистояння з "Локомотивом" буде цікавим"
12:23
Микола Сич: "Протистояння з "Локомотивом" буде цікавим"

Два лідери регулярного чемпіонату України зійдуться вже на стадії чвертьфіналу Кубка України з футзалу. Такі результати жеребкування, що відбулося в Будинку футболу.

Харківський "Локомотив" та львівська "Енергія" 18 та 29 грудня битимуться за путівку до півфіналу. Трохи більше поталанило "Тайму". Чемпіон країни гратиме з клубом "Кардинал-Рівне". Натомість "Ураган" та "Шахтар" у чвертьфіналі матимуть легкі прогулянки. Іванофранківці зустрінуться з донецьким "АРПІ", а донеччани — з харківським "Атлантом", який в елітному дивізіоні не виступає.

— Не приховую того, що ми дуже не хотіли в 1/4 фіналу грати проти "Локомотива", - каже "Експресу" Микола Сич, головний тренер "Енергії". - Що не кажіть, але дві найкращі команди не повинні змагатися на такій ранній стадії. Ще більше ми хотіли оминути протистояння з "Шахтарем". Чому? Бо в нас дуже погана з ними статистика. Та що вдієш? Сліпий жереб звів нас із лідером, з яким у чемпіонаті ми зіграли бойову нічию 4:4. У Кубку також буде цікаво.

— Як вам ідея поділити команди на сіяні й несіяні під час жеребкування?
— Я підтримую цю ідею. Що не кажіть, та у півфіналі повинні грати найсильніші, а не випадкові гості. Думаю, після цього жеребкування Асоціація футзалу змінить регламент і поділить клуби на два кошики. Перша та друга команди в регулярному чемпіонаті в 1/4 фіналу грати не повинні. Обидві заслужили виходу до півфіналу.

— Як за відсутності гравців збірної України "Енергія" готуватиметься до кубкового матчу з лідером?
— Тренувальний процес зірвано, бо аж четверо наших гравців виступають у збірній України. Ще один складає іспити і працювати не може. Як можна награвати склад за відсутності пятьох виконавців? Це багато, майже половина команди, адже в нашому розпорядженні 12 хлопців. Та тішить, що збірники показують гарну гру. Радий, що в Херсоні наша збірна здолала гостей із Молдови з рахунком 3:0.

Олег Зубарук, газета "Експрес"

Просмотров: 676 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz