Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 12 » Микола СИЧ: «Енергія повинна бути монолітним колективом»
00:15
Микола СИЧ: «Енергія повинна бути монолітним колективом»
В.о. головного тренера «Енергії» Микола Сич відповів на питання клубної прес-служби.

- Микола Анатолійович, в «Енергії» ще зовсім не давно були суттєві кадрові проблеми. Розкажіть, будь-ласка, чи усі гравці одужали і наблизилися до своїх оптимальних кондицій?

- Лазарет і справді у нас був переповнений. Скажімо, у Сергія Якуніна почалися проблеми зі здоров’ям ще влітку. Щойно він відновився, почав з’являтися на майданчику, як знову зазнав ушкодження – під час матчу із «Локомотивом» зіштовхнувся із Євгеном Іваняком. Спершу думали, що в Сергія забій грудної клітки, а потім виявилося, що це тріщина ребра. Тому Якунін поїхав в Іспанію на матчі елітного раунду не зовсім здоровий. Зараз він тренується в загальній групі, «підходить до основи». У матчі із «Кардиналом» вирішив поберегти Якуніна, адже рівняни сповідують силовий футзал, гра була на результат. Тим паче, що рахунок нам дозволяв не ризикувати.

Владислав Лисенко востаннє проводив офіційний матч ще 11 жовтня, коли «Енергія» грала проти московського «Динамо». Тоді ж наш страж воріт травмувався і більше місяця не тренувався. Матч із «Спортлідером+» Лисенко пропускав через дискваліфікацію, а в Донецьк на гру із «Єнакієвцем» він не поїхав через незначне ушкодження. А у протистоянні із «Кардиналом» зробили ставку на Кардаша через те, що у Лисенка довгий час не було ігрової практики. А зараз в чемпіонаті пауза, будемо дивитися хто із воротарів краще готовий. Тішить те, що тепер у нас в розпорядженні два досвідчених голкіпери.

Дмитро Бондар матч із «Спортлідером+», як і Лисенко, пропускав через дискваліфікацію. В Донецьк він не поїхав через застуду. Із «Кардиналом» Бондар уже грав, з ним уже все гаразд. Уже не має проблем зі здоров’ям Валерій Легчанов. Він потроху набирає свою оптимальну форму. За індивідуальною програмою тренується Сергій Тригубець.

- Зважаючи на недавні кадрові проблеми, пауза в чемпіонаті «Енергії» на руку?

- Можу сказати, що нам зараз потрібне «перезавантаження». Не так давно команда пережила відставку Станіслава Гончаренка, потім була невдала поїздка в Донецьк. Добре хоч вдома розібралися із «Кардиналом». Є в нас два тижні, щоби «перезавантажитися». Якунін має час на те, аби покращити свою форму. Теж саме стосується і Легчанова. Ігрової практики потребує Лисенко. Саме тому ми і запланували товариську гру.

- Коли і з ким «Енергія» проводитиме спаринг?

- Цієї суботи о 14-й годині в палаці спорту «Галичина» зустрінемося із «Спортлідером+».  Ця гра допоможе нам підійти до матчу 23 грудня із ЛТК в оптимальній формі. Хмельничани і луганчани сповідують схожий стиль гри. Вони багато бігають, пресингують, намагаються бути агресивними.  Однозначно, нам буде корисним цей спаринг.

- Після гри із «Кардиналом» ви зауважили, що є проблеми в «Енергії» із командною грою. Про це також говорив і тренер рівнян Сергій Піддубний. Ваші підопічні не один рік грають разом, чому зараз в них виникли проблеми із командною грою?

- Усі гравці «Енергії» вміють грати, мають досвід та регалії. Другий тайм матчу із «Кардиналом» показав, що в нас не стільки проблеми із командною грою, скільки потрібно конкретизувати гру в захисті, нападі, деяких інших епізодах. Будемо над цим працювати. Усе відразу не робиться. У Станіслава Гончаренка були одні четвірки, в мене - інші. «Енергія» повинна бути монолітним колективом. Усе залежить від окремих епізодів – гра в захисті, нападі, центрі майданчику. Сподіваюся, що пауза в чемпіонаті благодатно вплине на наші кондиції.   

- Ви уже сказали, що в Станіслава Гончаренка були одні четвірки, у вас інші. Плануєте ще ротації в четвірках?

- Для цього ми і домовилися про спаринг із «Спорлідером+». Якунін давно не грав, Пічкуров рветься в бій. В грудні на нас очікують два не простих матчі – спершу із ЛТК, а потім із «Локомотивом». Що ми закладемо під час паузи, цим і будемо користуватися у цих двох протистояннях.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/680-sych-energija-povynna-buty-monolitnym-kolektyvom.html

Просмотров: 414 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz