Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 8 » Микола Сич: «Боротьба за «бронзу» тільки починається»
00:31
Микола Сич: «Боротьба за «бронзу» тільки починається»

Після поразки «Енергії» від «Тайму» (2:3) на запитання прес-служби клубу відповів головний тренер «зелено-білих» Микола Сич.
-Думаю, глядачам гра сподобалась, - каже Микола Сич. - Ми знову програли «Тайму» і результат нас, звісно, не задовольняє. Та й відношення деяких гравців та їхня підготовка до ігор бажає бути кращою. Мова, звичайно, йде про Володимира Кардаша. З такою командою як «Тайм» не можна пропускати такі голи. Це надто велика розкіш у таких матчах. Утім, не можна сказати, що «Тайм» переміг тільки завдяки невдалим діям нашого воротаря. Сподобалася наша колишня четвірка, у якій грає Легчанов, Кондратюк, Овсянніков та Якунін. У деяких епізодах вони перегравали наших гравців. Утім, на окремі матчі можна налаштуватися і здобути позитивний результат. «Тайм» можна перемогти тоді, коли у нашого воротаря будуть відмінні дії.

-Що скажете про малюнок гри своєї команди?
-Як і готувалися, так і зіграли. Епізодами грали краще, епізодами – гірше. На початку другого тайму дали «Тайму» перевагу у два м’ячі. Тоді з ними грати дуже важко. Коли перевага в один м’яч або нічия, на майданчику панує зовсім інша гра. Загалом, ми могли зрівняти рахунок, якби на останніх секундах був би точніший Ільницький. Та попри це, переміг, мабуть, сильніший.

-Боротьба за бронзу уся ще попереду…
-Звичайно, вона тільки починається. Трагедії з поразки від «Тайму» ніхто не робитиме. Утім, висновки певні зробимо. 


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/energia/Pages/News.aspx?newsId=1396



Просмотров: 689 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz