Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 22 » МФК «Кардинал-Рівне» перериває переможну ходу «Локомотива»
21:37
МФК «Кардинал-Рівне» перериває переможну ходу «Локомотива»

25 тур. 21 квітня. МФК «Кардинал-Рівне» - «Локомотив» - 2:2 (0:0). 

«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін - Бондар, Паршиков, Піддубний, Маринюк - Сондак, Танський, Дармовіс, Когут. Запасні: Кручок, Ситник, Пітуля.

«Локомотив»: Литвиненко (Іваняк, 23) - Федорченко, Білоцерковець, Воронін, Кісєльов - Камеко, Кондратюк, Д. Сорокін, О. Сорокін – Д. Клочко, Сірий, Журба.

Голи: Піддубний (23, 38) - Білоцерківець (37, 40).

Попередження: Сірий (11); Журба (30); Воронін (36); Камеко (40).

Кардиналівці прагнули здобути бодай одну перемогу в екстралізі над залізничниками, яка б для них була не зайвою, а дозволяла б поборотися за 5 місце. До їхніх проблем останнім часом потрібно віднести коротку лаву запасних, адже перед головним тренером чи не в кожній з останніх ігор стояла доволі складна дилема –зібрати на гру бодай дві четвірки. На щастя у звітній грі змогли повернутися в стрій Віталій Танський та Юрій Когут, хоча їм, після тривалої перерви, ще важко грати на належному рівні. Завдяки цьому з горем пополам вдалося нашкребти футболістів на дві четвірки. Проте не змогли допомогти команді Олександр Басич, який пропускав звітну гру після червоної картки отриманої в попередньому матчі, травмований Тарас Прислупський і Дмитро Ситник, який хоча і був заявлений на гру, але в матчі участі не брав. Головний тренер рівнян не ризикнув випускати хлопчину на майданчик зі спицею в руці, а вирішив поберегти молодого футболіста.

Як і личить господарі з перших хвилин захопили ініціативу і почали диктувати свої умови намагаючись втілити ігрову перевагу в голи, але загалом боротьба проходила в центрі майданчика.

Лише після 5 хвилин гри почали виникати гострі моменти - Піддубний, Бондар, Маринюк, Когут наносять удари по воротам суперника, але влучність підводить господарів. Згодом реакцію воротарів послідовно перевіряють Микола Білоцерківець і Володимир Сондак.

Друга половина тайму проходить у більш гострій боротьбі, але жодному з футболістів так і не вдається відкрити рахунок у матчі. Отже перший тайм так і не виявив переможця. Захист і голкіпери обох команд виявилися на висоті.

У порівнянні з другим таймом перший виглядав наче розминка, все найцікавіше для вболівальників футболісти приберегли на другу половину гри. Уже на третій хвилині другого тайму рівняни відкривають рахунок. Маринюк у центральному колі перехопив м’яч, відкинув його назад Бондарю і той по дузі відправляє його на половину поля суперника, де на лівому фланзі атаки в боротьбу з Віталієм Кисельовим вступає Маринюк, але заволодіти м’ячем Мар’яну не вдається. Йому на допомогу приходить граючий тренер Сергій Піддубний, який підхоплює м’яч, робить кілька кроків у напрямку воріт і скидає м’яч під удар Мар’яну. Маринюк пробиває, Литвиненко в падінні ногою відбиває м’яч, на набігаючого Піддубного, який із меж воротарського майданчика спокійно переправляє його в порожні ворота – 1:0. Одразу після пропущеного голу Дмитра Литвиненка у воротах замінив Євген Іваняк.

На 30 хвилині Олександр Бондар пробиває штрафний в кількох метрах від воротарського майданчика, але влучає вруки Іваняку. На 33 хвилині головний тренер «Локомотиву» Євген Ривкін бере хвилинну перерву і майже одразу після відновлення гри на майданчику з’являється 5 польовий гравець. Іваняк поступається місцем – Вороніну. «Локомотив» намагається розіграти м’яч до вірного, а рівняни за першої слушної нагоди відповідають ударами по порожнім воротам. Гра досягає апогею.

Не витримують нерви у Максима Вороніна і судді охолоджують його запал гірчичником. На це одразу реагує Євген Ривкін і в ролі п’ятого на майданчику з’являється Дмитро Клочко. Не проходить і хвилини, як рахунок стає нічийним. Кондратюк з центра на право на Камеко, той далі по флангу на Білоцерківця, який під гострим кутом пробиває у дальній лівий кут повз прикритого своїми гравцями Дєнюжкіна – 1:1. Тут уже граючий тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний вирішує взяти хвилинну перерву. У центрі майданчика помиляється Камеко і Бондарю вдається проштовхнути м’яч вперед. Дмитро намагаючись наздогнати м’яч послизнувся. Користуючись цим Сергій Піддубний випередив залізничника, дотягнувся до м’яча і з лівого флангу влучно пробив по порожніх воротах у дальній правий кут – 2:1.

Коли секундна стрілка почала відлік останньої хвилини харків’яни, наче під копірку, повторили голеву комбінацію. З тією різницею, що на цей раз м’яч із центру майданчика на право скинув не Кондратюк, а Дмитро Клочко. Знову Дєнюжкін на ближній правій стійці не зміг завадити м’ячу потрапити у сітку – 2:2. До закінчення гри ще міг відзначитися Маринюк. Мар’ян отримав м’яч на лінії воротарського майданчика, але Іваняк вийшов на перехоплення і завадив йому точно пробити по воротах. Ледве не шокував на заключних секундах суперника Дєнюжкін, пробивши від своїх воріт під поперечину, але не надто потужний удар, за неймовірним збігом, головою вибив у майданчик Олександр Кондратюк. У цей час Іваняк намагався встигнути повернутися у ворота, замінивши Дмитра Клочка. Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию – 2:2.

 

Газета «Рівненський ДІАЛОГ»

Спеціально для сайту «Кардинал-Рівне»

Юрій Рачковський

Просмотров: 556 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz