Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 6 » МФК "Кардинал" - МФК "Моноліт" - 3:7...Харківський початок...
22:47
МФК "Кардинал" - МФК "Моноліт" - 3:7...Харківський початок...
Кардинал" другий рік поспіль у стартовому матчі чемпіонату поступається команді з Харкова з різницею у 4 м’ячі.

Команди почали матч акуратно. Господарі більше володіли м’ячем, але небезпечні моменти виникали саме біля їх воріт. На початку матчу небезпечні удари завдавали Крамаренко і Таранчук, але в цих моментах Жезло зіграв надійно. На сьомій хвилині гості відкрили рахунок: Басіч «подарував» м’яч супернику, чим скористався Турчак, який реалізував вихід сам на сам. За хвилину рахунок став 0:2: після грубої помилки воротаря «Кардиналу», Білоус  закотив м’яч у порожні ворота. Львів’яни заграли активніше, і спочатку Волянюк не реалізував вихід один в один, а за хвилину Дєнюжкін справився з ударом Кольцуна. На 11 хвилині «Кардинал» зміг скоротити рахунок: Кудінов, після передачі Кольцуна, таки пробив Дєнюжкіна. Але за дві хвилини необачність господарів в обороні призвела до третього пропущеного м’яча: Білоус опинився один перед воротами суперника і без проблем розібрався з Русецьким, який змінив після другого пропущеного м’яча Жезло. В кінцівці тайму Таранчук ударом з близької відстані заставив львів’ян вчетверте витягати м’яч з сітки власних воріт.

У другому таймі «Кардинал» кинув всі сили на атаку, але нічого суттєвого біля воріт суперника створити не міг. «Моноліт» діяв на котр-атаках. В одній з них Русецький не за правилами зіграв проти Турчака, за що отримав червону карточку. Моноліт відразу реалізував більшість: після розіграшу штрафного Турчак оформив дубль. За хвилину Волянюк на бровці красиво обіграв захисника і точним ударом в дальній кут зробив рахунок 2:5. Але вже в наступній атаці Білоус в шести метрах від воріт без проблем розібрався з Басічем і забив свій третій гол у зустрічі. До кінця матчу команди обмінялись голами: Таранчук забив прямим ударом зі штрафного, а Волянюк реалізував вихід 3 в 1.


 

«Кардинал»: Жезло(Русецький) – Кольцун, Кудінов, Волянюк, Басіч(Сондак) – Лаба, Данилюк, Танский, Когут(Жовтун)

«Моноліт»: Дєнюжкін – Таранчук, Мінаєв, Турчак, Чуднов – Крамаренко, Фінтісов, Воронін, Білоус.

Арбітри: Конюхов, Подраний (обидва – Житомир)

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=185&translit=mfk-kardynal-mfk-monolit-3-7-harkivskyj-pochatok

Просмотров: 896 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz