Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 24 » «Меркурій» впевнено здолав «Буран-Негабарит»
20:08
«Меркурій» впевнено здолав «Буран-Негабарит»

У 8 турі першолігової першості України з футзалу чернівецький «Меркурій» 24.12.11 вдома без особливих проблем «розібрався» з ковельською командою «Буран-Негабарит».

 

Чернівчани доволі оперативно повели в рахунку – вже наприкінці третьої хвилини Сергій Рибак «розписався» у чужих воротах. А менше ніж за 5 хвилин капітан «Меркурія» оформив дубль. На межі 12-ої і 13-ої хв. Петро Шелест скоротив відставання гостей до мінімуму. Цей гол був доволі курйозним – м’яч від руки кіпера чернівчан Сергія Париського високою траекторією опустився на поперечину і відлетів «подарунком» на ковельського футзаліста, який забіг з ним у порожні ворота. Тішилися гості недовго – через 1 хв. і 38 сек. Павло Химяк знову збільшив відрив до двох м’ячів. А за 33 сек. до свистка на перерву четвертий гол забив Андрій Ткачук. Слів зазначити, що відзначився він з третьої спроби протягом якоїсь хвилини. Спершу м’яч дивом обминув ногу Андрія, який замикав простріл на дальній штанзі. А незабаром суперник не дозволив добити м’яча у вже порожні ворота, притримавши за футболку і заваливши таким чином на майданчик. У цьому епізоді, який міг завершитися призначенням пенальті, арбітр «нагородив» нашого гравця жовтою карткою за те, що він подивився в бік рефері і розвів руками (емоційного обурення точно не було)…

За такого рахунку, гості, ймовірно, мало вірили у позитивний результат. Можливо, тому першу половину другого тайму вони провели доволі «мляво». Проте в середині тайму гра пожвавішила. На 31 хв. відзначився Андрій Чернієнко, який чітко завершив зусилля своєї четвірки. А за 28,5 сек. до завершення зустрічі чернівчани, граючи із «зайвим» польовим гравцем, втратили м’яча, що дозволило Івану Мучаку забити ще один «гол престижу».

Символічно, що дублем відзначився Сергій Рибак – працівник головного партнера ФК «Меркурій» – фірми «ГріКо». У цей час його колеги-«гріковці» відпочивали на новорічному корпоративі в маєтку «Сокільське», де дивилися матч в онлайні на клубному сайті.

Сергій довів свій бомбардирський доробок у складі «Меркурія» до 53 м’ячів. Більше за всю історію клубу забивав лише Сергій Янчик – 62 голи. Третій йде травмований Олександр Дележа – 46 м’ячів, четвертим – Віталій Ткачук – 35, замикає першу п’ятірку Вадим Шерстньов (24), який тепер повернувся до Одеси (статисттичні дані підготував віце-президент і начальник чернівецької команди Анатолій Москальов).

«Меркурій» (Чернівці) – «Буран-Негабарит» (Ковель) – 5:2 (Сергій Рибак, 3, 8, Павло Химяк, 14, Андрій Ткачук, 20, Андрій Чернієнко, 31 – Петро Шелест, 12, Іван Мучак, 40)

ИСТОЧНИК: http://sportbuk.com/2011/12/futzal-merkurij-vpevneno-zdolav-buran-nehabaryt/

Просмотров: 548 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz