Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 20 » «Меркурій» вдома втратив перемогу над лідером
00:28
«Меркурій» вдома втратив перемогу над лідером

Прикра «обрізка» не дозволила чернівецькому «Меркурію» 19.11.11 втримати переможний результат у домашньому поєдинку першолігової першості України з футзалу проти «Львівхолоду», який дозволив би підопічним Віктора Мглинця вийти в лідери.

 

Господарі майданчику розпочали звітний матч дуже потужно і могли створили перший реальний гольовий момент вже на 27-ій секунді. А коли від початку гри минула одна хвилина і 7 секунд, рахунок було відкрито – вперед чернівчан вивів Павло Химяк.

Гості оговталися від такого початку доволі швидко і вже на 4-ій хвилині колишній гравець «Меркурія» Ярослав Писько відновив рівновагу. Далі гра йшла, як кажуть, на зустрічних курсах. Причому львів’яни на контратаках загрожували чужим воротам не менше, ніж «меркурівці». Так, на 6-ій хв. під час контрвипаду «Львівхолоду» Сергій Янчик вибив м’яча з порожніх воріт, врізавшись у штангу і зазнавши травми. На щастя, він зміг продовжити матч.

На 13-ій хвилині «Меркурій» знову повів у рахунку. Відзначився Віталій Ткачук, який дограв епізод до кінця і після боротьби з воротарем добив м’яча у сітку буквально з лінії. За 3 хв. 45 сек. до перерви рахунок дивом не збільшився – Павло Химяк, замикаючи передачу з правого флангу на дальній стійці, з метра не влучив у порожні ворота.

Фатальною для господарів стала середина другого тайму. Володимир Лаба, перехоплюючи «подарункови» поперечний пас, пробив, як кажуть, «шпіцом» і вцілив у ліву штангу, від якої м’яч залетів у протилежний кут воріт.

Подальші спроби чернівчан вирвати перемогу не увінчалися успіхом. Хоча, справедливості заради, зазначимо, що моменти для взяття воріт були і у гостей. Обидві команди в декількох епізодах врятували відмінні дії голкіперів Олега Іжаковського та Ігоря Пунди, а також стійки. А Пунда в одному епізоді сміливо підключився до контратаки, яка ледь не стала результативною.

Не можна не зупинитися і на кадрових проблемах «Меркурія», який через «епідемію травм» змушений був грати нестандартними четвірками (гравців на дві четвірки не вистачало).

Меркурій (Чернівці) – Львівхолод (Львів) – 2:2

Голи: 1:0 Павло Химяк (2), 1:1 Ярослав Писько (4), 2:1 Віталій Ткачук (13), 2:2 Володимир Лаба (30)

ИСТОЧНИК: http://sportbuk.com/2011/11/futzal-merkurij-vdoma-vtratyv-peremohu-nad-liderom/

Просмотров: 527 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz