Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 9 » “Меркурій” - “Шанс-Авто” 7-2!
15:42
“Меркурій” - “Шанс-Авто” 7-2!

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Дацюк Р., Колодюк Ю., Грицина М., Грицина М., Луців А., Москвін Є., Радько М, Портянко І.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

"Меркурій”: Янчик С., Гончар В., Рибак С., Ткачук В., Литвиновський С., Ткачук А., Химяк П., Чернієнко С., Карбовський Ю., Париський С.

 Головний тренер: Мглинець Віктор

Гру з центра поля розпочали ковельчани, і вже на 14-ій секунді вивели Євгена Москвіна на ударну позицію удар з трьох метрів прийняла на себе стійка. Господарі відповіли швидкою атакою, тим самим перевіривши голкіпера гостей на надійність, який швидко увійшов у гру та перевів м'яча на кутовий. На 4-ій хвилині чернівчани провели непогану атаку у результаті удар Павла Химяка прямісінько в руки зловив Юрій Колодюк. Через хвилину Юрій Колодюк нагадав про себе, відбивши потужний удар Андрія Чернієнка. На 7-ій хвилині "шансівці” відповіли потужним ударом Миколи Грицини у рамку воріт, але надійна гра Євгена Кіндякова зберегла рахунок на табло незмінним. Одразу відповідь господарів ледь не завершилась голом Андрія Ткачука, який отримавши пас від свого опонента по команді не влучив у порожні ворота. 10-та хвилина і дві стійки прийняли на себе удари від обох команд. Спочатку перевірив стійку на надійність Янчик Сергій, а через мить Михайло Грицина. Перша половина тайму за моментами була рівною. Другу половину тайму господарі розпочали з помилки Юрія Колодюка. У результаті, при невдалому вибиванні м'яча, круглий потрапив до ніг Андрія Чернієнка, якому забракло майстерності: м'яч пролетів повз ворота. 12-та хвилина: чернівчани добились свого. Після атаки "три у два” відзначився Сергій Рибак (1-0). Непоганий шанс зрівняти рахунок у матчі ковельчани втратили на 13-ій хвилині, а саме удар Миколи Грицини, голкіпер господарів перевів на кутовий. Господарі відповіли швидко і навіть могли збільшити перевагу, але удар Павла Химяка вкотре парирував Юрій Колодюк. 16-та хвилина і тайм-аут з боку "Шанс-Авто”. Через хвилину чи не найкращу нагоду зрівняти у матчі змарнував Микола Грицина, який не зміг переграти голкіпера чернівчан, вийшовши віч-на-віч. Через 20 секунд ковельчани вкотре змарнували атаку «три у два», у розіграші якої були покарані гольовою атакою господарів «два в один». Сергій Рибак відзначився дублем (2-0). За дві хвилини до закінчення першої половини гри тайм-аут з боку господарів не дав позитивного результату. З таким рахунком команди пішли на перерву.

 2 тайм

   Другу половину "шансівці” розпочали з «обрізки» у центрі, в результаті якої на 14-ій секунді Павло Химяк, опинившись на ударній позиції, пробив поміж ніг воротареві "Шанс-Авто”, тим самим зробивши рахунок на табло 3-0. На 23-ій хвилині ще один змарнований момент від господарів. Сергій Янчик не зміг замкнути передачу на дальню стійку. Відповідь від ковельчан  завершилась ударом в рамку воріт від Миколи Грицини, але Євген Кіндяков вкотре перевів кулястого на кутовий, тим самим зберігши свої ворота сухими. На 25-ій хвилині волинянам вдалося забити гол. У розіграші гольової атаки дальнім потужнім ударом під поперечку відзначився капітан команди Володимир Бобилєв (3-1). Через хвилину господарі реалізували атаку «два в один», у результаті якої хет-триком відзначився Сергій Рибак (4-1). 29-та хвилина і вкотре ковельчанам забракло досвіду в розіграші атаки «три в один» – пас Євгена Москвіна найдійно прочитав голкіпер чернівчан. Через хвилину він же вкотре продемонстрував надійну гру, відбивши дальній удар все ж того Євгена Москвіна. 32-та хвилина тайм-аут збоку "шансівців” та 5 польовий гравець в результаті. На 33-ій хвилині вкидання Євгена Кіндякова на Андрія Ткачука, завершилось проходом другого майже через весь майданчик та взяттям воріт, удар після якого м'яч потрапив у нижній кут воріт без шансів для воротаря (5-1). 34-та хвилина: у ході розіграшу з 5-тим польовим "шансівці” добились свого, автором забитого м'яча став Володимир Бобилєв, тим самим зробивши рахунок на табло 5-2. Він оформив дубль у матчі. На 36-ій хвилині господарі вирішили зіграти з 5-им польовим, після взяття тайм-ауту. На 37-ій хвилині вкотре ковельчан підвела реалізація атаки «три у два»:  у результаті удар Миколи Грицини у площину воріт, який кіпер "Меркурія” перевів на кутовий. За дві хвилини до закінчення гри відповідь чернівчан ледь не завершилась взяттям воріт. Павло Химяк, обігравши останнього захисника, пробив, але удар прийняла на себе стійка. Але через 20 секунд він же загнав круглого у порожні ворота з-за меж своєї половини. В результаті помилки з 5-им польовим ковельчан, Павло Химяк зробив рахунок на табло 6-2 на користь своєї команди. А крапку в цій зустрічі за хвилину до закінчення, у розіграші атаки «два в один» поставив Сергій Янчик (7-2).

     Отож, у пісдумку друга виїзна поразка ковельчан і третя позиція у чемпіонаті України першої ліги (Західна зона).

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/239--q-q

Просмотров: 559 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz