Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 24 » Максим Пвленко: Про змагання із грандами та підготовку до Мундіалю
10:47
Максим Пвленко: Про змагання із грандами та підготовку до Мундіалю

Вітання усім шанувальникам футзалу із Конча-Заспи! Як ви знаєте тут національна збірна України готувалася до ігор чемпіонату світу, що 1 листопада стартує в Таїланді. Завтра рано-вранці ми вилітаємо в Японію, звідки переберемося уже в Таїланд. У своєму блозі я, власне, хочу вам розповісти про цей підготовчий збір. Тим паче, що розказати справді є що. Але розпочну я з не надто приємних спогадів – із виступу «Енергії» в елітному раунді розіграшу Кубка УЄФА.   

Такі турніри, як елітний раунд Кубка УЄФА, спонукають до самоаналізу. Наші результати показали наскільки багато нам потрібно працювати для того, щоби на рівних грати із грандами. Командна та індивідуальна гра, тактична побудова – усе потребує удосконалення для того, щоб вийти на рівень наших двох суперників по іспанському міні-турніру – «Ель Посо Мурсії» та «Динамо». Тому настрій після того вояжу в Мурсію не найкращий. Хоча, попри невдалі результати є і позитив - добре що ми мали таких суперників, адже змогли побачити з кого потрібно брати приклад, у кого вчитися і до чого прагнути.

Ну а тепер про підготовку збірної. В Конча-Заспі тренувалися в двох-разовому режимі. Готуватися до чемпіонату світу нам допомагала та ж медична група, що опікується національною збірною з великого футболу. Ми приймаємо ті ж препарати, проходили тестування на тому  ж обладнанні, що і футболісти. Такої уваги до футзалістів я не пригадую.

Шкода, що лише часу на підготовку до чемпіонату світу не багато. Кожному із нас вказали над чим потрібно працювати, на що звернути увагу. Спробуємо до 1 листопада якомога більше зробити. Благо, що фармакологія у нас на високому рівні, є хороші засоби для відновлення. Із харчуванням теж проблем не має.

В Конча-Заспі є хороший майданчик, де ми виконували ігрові вправи. «Енергетики», як і раніше, награються у своїй четвірці.
Сьогодні відбулася зустріч із президентом ФФУ Коньковим А.Д. Він побажав нам удачі та запевнив, що буде підтримувати футзал.

Рано-вранці вилітаємо в Японію. Там ми повинні зіграти спаринг із місцевою збірною. Ну а потім стартує чемпіонат світу.

ИСТОЧНИК: http://komentator.net/blog/item/9806-pro-zmagannya-iz-grandamy-ta-pidgotovku-do-mundialyu

Просмотров: 463 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz