Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Март » 29 » Максим Павленко про матч з "ЛТК" та збори у Трускавці
20:31
Максим Павленко про матч з "ЛТК" та збори у Трускавці

Гравець «Енергії-Тайму» Максим Павленко започаткував свій блог на komentator.net . Пропонуємо вашій увазі розповідь футзаліста про матч із ЛТК, збори в Трускавці та календар чемпіонату.

«Після матчу із ЛТК у нас в команді відбулася серйозна розмова, - пише Максим. - «Енергія-Тайм» в цій грі на себе не була схожа, якби суперник реалізував свої моменти, ми могли програти. Вважаю, що нам не вистачило ігрового ритму. Ми більше півтора місяці не проводили офіційних ігор, в ЛТК пауза була меншою. Було дуже складно, впродовж двох таймів ми нанесли дев’ять ударів по воротах суперника, мабуть, це наш анти-рекорд. Але не хочу, щоби мої слова сприймалися, як виправдання. У втраті очок винні тільки ми, більше ніхто. Висновки ми вже зробили, залишилося внести кілька правок і «Енергія-Тайм» гратиме у звичний для себе футбол.

Стосовно календаря чемпіонату, то подібне спостерігаю вперше у своїй довгій футзальній кар’єрі. У розпал сезону з’являється чимало пауз. «Вікна» в чемпіонаті часто виникають не через збори збірної. В цьому сезоні сталося так, що відразу дві команди припинили виступи в еліті («Контингент» та «Шахтар»), а ще дві об’єдналися («Тайм» й «Енергія»). Цей збіг обставин створив чимало незручностей. Як тільки набираєш ігровий ритм, починається пауза, а тому важко постійно підтримувати форму. Сподіваюся, що в наступних сезонах таке повторюватися не буде.

Тренувальні збори в Трускавці були заплановані заздалегідь. Потрібно добре підготуватися до важливих матчів плей-офф. Тренуємося двічі на день. Вранці покращуємо фізичні кондиції, увечері працюємо над стандартними положеннями, іншими тактичними діями. Кросів не бігаємо, «фізику» покращуємо завдяки інтенсивній роботі із м’ячем.

В Трускавці я вперше, курортне містечко мені дуже сподобалося, для роботи тут створені чудові умови. Пробував нафтусю, попри різкий запах, мені водичка сподобалася. Смак сповна компенсує корисність.

Матчі конкурентів повністю я ще не переглядав, дивився тільки уривки. «Локомотив» деякий час переживав спад, а не так давно виграв з рахунком 4:0 в «Урагану». Тож, харків’яни знову набрали обертів. Попри поразку, не можна сказати, що івано-франківці на спаді. Той же «Єнакієвець» дуже потужно грає дома. Як на мене, кожна команда здатна вийти у фінал плей-офф, ну а там переможе сильніший».

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1898

Просмотров: 547 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz