Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 19 » Максим Павленко Про бразильців та щільний графік
00:21
Максим Павленко Про бразильців та щільний графік

Вітаю!!! Жити стало веселіше, жити стало цікавіше. На таку думку мене наштовхнули трансферні новини із таборів наших клубів. «Ураган» та «Єнакієвець» підсилилися бразильцями.

Латиноамериканці високого класу грають в найсильніших чемпіонатах. Українські бразильці є хорошого класу виконавцями. Вони вирізняються на тлі українців технікою. Водночас, вони поступаються фізичними кондиціями (хоча, ця справа поправима). Безумовно, бразильці додають футзалу видовищності, адже їм притаманні неординарні рішення. У цьому вкотре переконався під час матчу нашої команди із «Ураганом». Індивідуально вони дуже добре підготовлені. Але їм ще потрібен час на те, аби «зігратися», стати частинкою команди. Щоби вони показали на паркеті свій максимум, потрібен час. Бразильці хоч і тренувалися понад місяць з «Ураганом», все ще не вписалися в командний малюнок гри івано-франківців. Жодні тренування не здатні замінити офіційні матчі. Тому, мені здається, що з кожним матчем бразильці додаватимуть.

В «Урагані» нікого з них виділити не можу, в латиноамериканському тріо усі виглядали десь на одному рівні. Із «Єнакієвцем» ми хоча і не грали, але уже можу виділити Ромаріо. Його пам’ятаю ще по виступам за «Шахтар». Щиро кажучи, мені подобалася гра у його виконані. Він вміє дати гострий пас, прекрасно бачить майданчик.        

Думаю, усім тепер дуже цікаво, якими будуть результати «Єнакієвця» та «Урагану» після приходу бразильців. Зрештою, і без латиноамериканців у нашому чемпіонаті не до нудьги. Я не пригадую сезони, коли відразу п’ять команд реально претендують на золото чемпіонату, розрив між ними не великий. А попереду на нас чекає найцікавіше.

Графік дуже щільний. 20 січня граємо із «Спортлідером», 25-го вдома із «Єнакієвцем», 30-го із «Кардиналом», 3-го із ЛТК, 8-го із «Локомотивом», 10-11 матчі збірної і 15-го гра із «Ураганом». Тобто, упродовж місяця проведемо сім ігор. У моїй кар’єрі такого ще не було. Якось Віктор Леоненко сказав, що краще частіше проводити офіційні матчі, тоді на тренуваннях менші навантаження. Я ж поки що не знаю, в якому режимі легше грати, адже, повторюю, в такому ритмі опинюся вперше. Вірю, що ми впораємося із цим :)

ИСТОЧНИК: http://komentator.net/blog/item/9807-pro-brazylciv-ta-shchilnyj-grafik
Просмотров: 496 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz