Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 23 » Максим Лисенко: «Жаль, що не зможу допомогти команді»
12:55
Максим Лисенко: «Жаль, що не зможу допомогти команді»
Екс-воротар «Локомотиву», який нещодавно поповнив склад хмельничан, дав своє перше інтерв’ю клубній прес-службі

-Максиме, які твої враження від матчу проти «Кардиналу-Рівне»?

-Команда виклалася повністю. В епізоді з першим пропущеним м’ячем, у якому моя вина очевидна, розпочав «читати» гру, однак на попередньому тренуванні припустився аналогічної помилки. Всі бачили, що ми домінували за кількістю ударів по воротах суперника, проте проблеми із реалізацією не дозволяють хлопцям повірити у себе до кінця.

-Як так вийшло, що перебрався до Хмельницького?

-В команді «Локомотив» окрім мене було ще два хороших воротарі (Євген Іваняк та Дмитро Литвиненко – прим. автора), які захищають кольори збірної України. Звісно, що у команді, яка бореться за чемпіонство, не завжди дають шанс молоді проявити себе. Так вийшло і у моєму випадку. Грав за «Локомотив-2» у Першій лізі чемпіонату України з футзалу, інколи потрапляв до завки першої команди. Пам’ятаю, як у фіналі минулого сезону парирував пенальті, проте в основі виходив нечасто.

-Адаптація у ФК «Спортлідер+» минула швидко?

-Зпочатку було важко. Місто не дуже сподобалось, було складно психологічно влитися у новий колектив. Зараз «притерся», усе нормально.

-Що тобі дала співпраця з таким відомим фахівцем як Євген Ривкін?

-Євген Семенович є досить кваліфікованим тренером. Недарма він тренує національну збірну України з футзалу. Співпраця з таким фахівцем дала для мене дуже багато, і стала трампліном для подальших вдалих виступів.

-Не жалкуєш, що у свій час покинув харківську команду?

-Я перейшов у аренду до ФК «Спортлідер+». Для мене це дуже хороший шанс проявити себе, адже в «Локомотиві» я не отримував багато ігрової практики. Буду старатися, доводити свої амбіції на місце в складі, і думаю, що усе в мене вийде.

-Наступну гру команда проведе саме проти «Локомотиву»…

-Вірю, що після двох поразок хлопці «зберуться», і дадуть справжній бій «Локомотиву». І не просто дамо бій, а досягнемо результату. Все вийде, тим паче у рідних стінах. Вболівальники ходять на наші ігри, несамовито нас підтримують, тому хочемо показати хорошу гру та здобути гідний результат, аби їх не засмучувати. Жаль, що не зможу допомогти своїй команді у цій грі, адже згідно умов договору аренди не маю права грати проти «залізничників».

-І наостанок твої побажання вболівальникам ФК «Спортлідер+»…

-Хочеться побажати того, щоб вони повірили у команду, приходили на матчі та підтримували ФК «Спортлідер+». Звісно, що ми не роботи, однак будемо робити усе можливе, щоб їх тішити.


ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/6809.html

Просмотров: 564 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz