Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Март » 16 » Майстер-клас від лідера
01:21
Майстер-клас від лідера

В рамках 22-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поступилися діючому лідеру змагань, маститому «Єнакієвцю»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 2:4 (2:2)

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Ігор Кравченко (Суми)

Голи: Заворотний Ярослав (10), Рибак Сергій (17) – Скорий Віталій (11), Рось Артем (13, 32), Разуванов Володимир (40)

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим, 41. Хомин Павло – 5. Михайленко Дмитро, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Єнакієвець»: 10. Мельник Андрій, 12. Сагайдаченко Олексій – 4. Разуванов Володимир, 5. Скорий Віталій, 7. Свиридов Богдан, 11. Ромаріо, 14. Зам’ятін Валерій (кап.), 18. Хурсов Олександр, 20. Нестерук Віталій, 86. Тіагу, 88. Овсянніков Денис, 90. Рось Артем

Головний тренер: Олег Солодовник

Попередження: Рибак Сергій (16), Власович Валерій (36), Заворотний Ярослав (37)

У Хмельницькому сьогодні зустрілися перша і остання команди елітного дивізіону. На перший погляд ніякої інтриги в цій грі бути не могло, але давайте не забуватимемо, як закінчилося кубкове протистояння цих суперників. "Єнакієвець”, напевно, готувався зіграти на максимумі і повною мірою помститися "Спортлідеру+” за виліт з національного кубку.

Суперники почали на зустрічних курсах, так що воротарям в дебюті довелося попрацювати з повним навантаженням. У грі другої четвірки гостей було більше емоцій і нервів. Так, в матчі гострих епізодів було обмаль, але боротьба "лоб в лоб” виглядала дуже цікавою, глядачі бурхливо реагували на перипетії зустрічі. Цікаво, що бразильські легіонери лідера національного чемпіонату доки залишалися поза грою. Як любить повторювати Олег Солодовник, грати повинні найсильніші.

Перший реальний шанс відкрити рахунок був у Сондака, який вискочив по лівому флангу один на один. Варіантів у нього було предостатньо, а вибраний – прямолінійний сильний удар у воротаря – результативним не став. У наступній же атаці Заворотний прорвався вже по правому флангу і вколотив м’яч в дальню "шістку” – 1:0. Попереду господарі були менше півхвилини. Хурсов чи то бив, чи то прострілював з флангу, а Скорий вдало підставив голову – 1: 1. Сюжетні повороти вийшли різкими, проте випадковими ці голи ніяк не назвеш.

Далі гра пішла під диктовку приїжджого колективу, а Рось ударом з середньої дистанції з центрального сектора атаки застав зненацька хмельницького воротаря – 1:2. Тільки зараз на паркеті уперше виявився Ромаріо. За три хвилини до перерви рахунок став нічийним. Швидкий розіграш ауту, і Рибак б’є сильно і точно – 2: 2. У кінцівці тайму наставники команд скористалися своїм правом на тайм-аут, щось енергійно малювали на планшеті, але рахунок так і не змінився.

Перерва нічого не змінила, хіба що голевих моментів додалося, а воротарі цілком могли вимагати молоко за шкідливість роботи. У Сондака був ще один шанс забити після виходу один на один, але Володомир пробив значно вище воріт. При рівній боротьбі команди дісталися до середини другого тайму. Господарі грали гостріше, в діях гостей було більше свідомості і рішучості. Після штрафного у виконанні Рося, рятівником "лідерів” виявився Сондак, який у останній момент самовіддано виніс сферу з лінії воріт. Розіграш кутового таки закінчився прицільним ударом того ж Рося – 2:3.

На порятунок матчу у господарів було майже півтайму, але якогось вибуху в їх грі не сталося. Вихід п’ятого польового виглядав ставкою ва-банк. У грі "Спортлідера” з’явились поспіх і паніка. Зрозуміло, що гравці прагнули якнайшвидше відігратися, проте для цього треба хоч би бити по воротах. Гості двічі били по порожніх воротях – перекладина і мимо. У нормальній атаці міг забити Рось – воротар, а Разуванов за секунду (!) до кінця головою поставив крапку в матчі – 2:4.

Наступний свій матч "Спортлідер+” проведе 25-ого лютого. В цей день підопічні Віктора Мглинця у Луганську зіграють із місцевим "ЛТК”.

ИСТОЧНИК:http://sportlider.km.ua/9566.html

Просмотров: 893 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz