Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 22 » «Львівхолод»: без натяку на успіх
01:29
«Львівхолод»: без натяку на успіх

Львівський футзальний «Львівхолод» безнадійно програв у першому стиковому півфінальному матчі за чемпіонство у першій лізі. 

Львів’яни вдома з рахунком 1:5 поступилися «Титану-Зорі» з Покровського. Матч відповідь, який запланований на 5 травня у Дніпропетровській області, перетворився на просту формальність. Якщо відверто, то туди львів’янам можна вже і не їхати. Інший півфінал стикових матчів першої ліги переможця не виявив. Донецький «АРПІ» та чернівецький «Меркурій» у столиці Донбасу зіграли з рахунком 3:3.

Матч для «Львівхолода» розпочався невдало. Одна з перших контратак гостей завершилася голом Пичкурова. Більше того, Маржановський через чотири хвилини ще раз покарав суперника. Загалом, гості виглядали цікавіше та мобільніше за свого суперника, особливо в позиційній атаці. Натомітсь «Львівхолоду» в атаці не таланило зовсім. Моменти в підопічних Степана Матули були, однак довести їх до радісного завершення ніяк не вдавалося. Зокрема, дві чудові нагоди у першому таймі мав Володимир Лаба. Утім, гравець господарів їх змарнував.

Гра у першій половині матчу, як і в другій, була жорсткою та багатою на фоли. Матч для суддівства хоч і був непростим, однак нарікань на дії арбітрів не повинно бути у жодної з команд.

На початку другого тайму Віталій Білоус ударом зі штрафного зміцнив перевагу своєї команди. Тоді стало зрозуміло: перемогу у цій грі команда Віктора Юзика не опустять. Зрештою, так і сталося. «Львівхолод» хоч і зусиллями Дениса забив гол престижу, однак«Титан-Зоря» до завершення матчу ще двічі змінювала рахунок на табло.

Нафарт «Львівхолода» в атаці підтвердив і досвідчений Андрій Федюк, який не реалізував пенальті. Львів’яни хоч і свторили чимало моментів біля воріт суперника, однак забили надто мало. З такою реалізацією чемпіонами у першій лізі не стають. Нічого не дала галичанам і гра з п’ятим польовим гравцем. Команда з Покровського при такій грі ще більше зміцнила свою перевагу, при цьому не забивши ще два дабл-пенальті.

Рахунок 1:5 майже впритул наблизив «Титан-Зорю» до фіналу стикового турніру у першій лізі. Матч-відповідь у Покровському став уже формальністю.

«Львівхолод» (Львів) – «Титан-Зоря» (Покровське) – 1:5 (0:2)
Голи: Денис, 28 – Пичкуров, 2, Маржановський, 6, Білоус, 22, Макшанов, 33, Засенко, 37
Попередження: Карграманян, Засенко
Нереалізований пенальті: Федюк, 24 (воротар)
Нереалізовані дабл-пенальті: Засенко, 30, Пичкуров, 32

Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/292.html

Просмотров: 590 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz