Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 15 » «Локомотив» зрівнює рахунок у серії
00:12
«Локомотив» зрівнює рахунок у серії
У порівнянні з вчорашнім матчем в обох командах відбулися зміни. У господарів поля місце у воротах зайняв Дмитро Литвиненко, а в заявці замість Сергія Зінченка і Дмитра Іванова виявилися Віталій Кісельов і Олександр Вершинін. Що стосується львівян, то досить несподівано ми не побачили на майданчику Михайла Романова, замість якого був включений в протокол Степан Струк. Забігаючи наперед, зазначу, що ці зміни більшою мірою пішли на користь «Локомотиву». По-перше, і Кисельов, і Вершинін відзначилися забитими голами, а, по-друге, голкіпер і капітан харківян зіграв дуже надійно, не раз виручаючи своїх партнерів у складних ситуаціях.

Початок зустрічі був за «Енергією». Вже на першій хвилині Максим Павленко виявився неприкритим поблизу воріт харківян, але не зумів переграти в «ближньому бою» Дмитра Литвиненка. Незабаром Валерій Легчанов зважився на удар з середньої дистанції і знову Литвиненко виявився на місці. А завершилася стартова хвилина поєдинку контратакою залізничників і дальнім ударом Дмитра Клочка - тут вже впевнено зіграв Владислав Лисенко.

Харківянам спочатку матчу довелося більше оборонятися і відбирати мячі у суперника. Робили це вони не завжди чисто, заробивши до пятої хвилини чотири фолу. Довелося головному тренеру команди Євгену Ривкіна взяти тайм-аут і заспокоїти своїх підопічних. Більш того, наставник господарів поля став проводити точкові заміни в четвірках, що, врешті-решт, і призвело до необхідного результату.

Найдосвідченіший гравець «Локомотива» Віталій Одєгов вселив впевненість у дії партнерів. Він почав брати гру на себе, сміливо йшов у відбір і в обведення, і не випадково, що саме він виявився причетним до першого взяття воріт гостей. На 8-й хвилині, отримавши пас на лівому краю атаки, Одєгов трохи змістився і в центр і сильно пробив. Мяч по дорозі зачепив ногу Легчанова, трохи змінив напрям і влетів у сітку воріт львівян.

Тепер вже настала черга брати хвилинну перерву Станіславу Гончаренку, після чого гра вирівнялася і до кінця тайму проходила з обопільними атаками і контратаками, проте голів у ньому більше не було.

Після перерви суперники продовжили в тому ж ключі аж до 24-ї хвилини, коли Віталій Кісельов наважився на дальній удар метрів з десяти. Траєкторія польоту мяча виявилася непідвладна для Лисенко і рахунок став 2:0 на користь «Локомотива». А вже, починаючи з 26-ї хвилини, гості заграли з пятим польовим гравцем. Щоправда, буквально відразу вони втратили мяч і з передачі Дмитра Сорокіна Микола Білоцерківець забив третій гол у ворота «Енергії». Але ще через хвилину Валерій Легчанов один мяч відіграв, і львівська команда продовжувала грати з пятим під час своїх атак.

Ми не раз бачили в цьому сезоні як у цілому ряді попередніх матчів така тактика «Енергії» приносила їй успіх. Однак у сьогоднішньому поєдинку харківяни дуже уважно діяли в обороні, сміливо вступали у відбір і часто перехоплювали передачі суперників. Тричі їм вдавалися і дальні удари по порожніх воротах, що в кінцевому підсумку призвело до перемоги з великим рахунком 6:1.

Таким чином, в цьому півфінальному протистоянні знову настала рівновага і тепер серія продовжиться наступного тижня у Львові.

Ігор Заржицький з Харкова

«Локомотив» - «Енергія» - 6:1
Перший матч 2:2 (по пенальті 4:5). Рахунок серії - 1:1

«Локомотив»: Литвиненко - Камеко, Д. Клочко, Журба, Є. Клочко - Д. Сорокін, Білоцерківець, О. Сорокін, Кісельов - Вершинін, Одєгов
«Енергія»: Лисенко - Легчанов, Якунін, Павленко, Овсянніков - Д. Бондар, Рогачов, Макаєв, Задорожний - О. Бондар, Струк

Голи: Легчанов (8, автогол), Кісельов (24), Білоцерківець (26), Вершинін (31), Д. Сорокін (35), О. Сорокін (36) - Легчанов (26)
Попередження: Д. Клочко (2) - Лисенко (4), Рогачов (21), Якунін (23)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1970
Просмотров: 729 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz