Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 27 » «Локомотив» вирвав в «Енергії» перемогу у серії
13:10
«Локомотив» вирвав в «Енергії» перемогу у серії
Четвертий матч півфінальної серії між «Енергією» та «Локомотивом» завершився перемогою із мінімальним рахунком «залізничників» - 0:1. Отож, харків’яни у фіналі зіграють із «Ураганом», а львів’яни поборються за третє місце із ЛТК.


«Енергетики» зробили усе, що могли і, навіть, більше. Але цього було замало. Обставини склалися проти «зелено-білих». У вирішальному матчі наставник галичан Олександр Косенко був змушений експериментувати зі складом. Максим Павленко через проблеми зі здоров’ям до матчу був неготовий. Вихід Дмитра Бондаря теж був спричинений форс-мажором – травмою по ходу гри Валерія Легчанова. Відсутність провідних виконавців не могла не позначитися на перебігу гри. Безперечно, ті, хто вийшов замість них, здорово відіграли. Тим не менш, експерименти зі складом четвірки у такий відповідальний момент – це, щонайменше, ризик.

Розпочалася гра з небезпечної атаки господарів. Розігравши м’яч в центрі, Макаєв скинув на фланг на ніким неприкритого Овсяннікова, той вийшов віч-на-віч із Литвиненком, але переграти його не зміг. На 3-й хвилині після довгої передачі Лисенка Макаєв намагався головою переправити м’яч у ворота «залізничників», але не влучив.
Згодом, хуліганською поведінкою відзначився Воронін. Він спершу відверто двома руками штовхнув після свистка арбітра Коваля. За це він отримав жовту картку. Воронін міг отримати і друге попередження, бо впоратися із своїми емоціями йому довгий час не вдавалося. Це простежувалося хоча би в тому епізоді, коли Воронін влаштував штовханину із гравцями «Енергії» на лаві запасних.

Надалі була обопільно гостра гра. Як і в попередніх іграх цих команд, роботи не бракувало в обох голкіперів. Але вони втримали свої ворота на замку. Особливо «ударно» господарі провели кінцівку першого тайму. На 17-й хвилині під час контратаки Овсянніков відпасував на Макаєва, а той схибив із «забійної» позиції. А на останній хвилині першого періоду Чепорнюк вийшов «на побачення» із Литвиненком, але удар у Сергія явно не вдався – удар був несильним і прямо в руки голкіперу. І відразу ж гості провели свою контратаку, в цій ситуації галичан врятував Лисенко.

Другий тайм розпочався так само, як і перший – з небезпечної атаки господарів: Макаєв віддав Овсяннікову пас, а той знову схибив. Ключовий епізод у матчі стався на 30-й хвилині. «Локомотив» проводив затяжну атаку біля воріт «Енергії». «Зелено-білі» не скористалися можливістю «винести» м’яч і той відскочив до Журби. Удар останнього був точним – 0:1.

Повівши в рахунку, гості не заспокоїлися. Вони продовжували пресингувати. Щоби змінити хід гри на 37-й хвилині Олександр Косенко випустив Овсяннікова п’ятим польовим. Приблизно в той же час на паркеті з’явився і Павленко. Але реалізувати більшість галичанам не вдалося. Отож, 0:1 – «Локомотив» вибиває «Енергію» із чемпіонської гонки.

Екстра-ліга. Плей-офф (4 гра)
Львів. 26.05.2013
«Енергія» - «Локомотив» 0:1 (0:0)
«Енергія»: Лисенко – Рогачов, Легчанов, Овсянніков, Макаєв, Павленко (35) – Чепорнюк, Якунін, Коваль, Струк, Бондар (17), Пічкуров (28), - Кардаш, Ільків
«Локомотив»: Литвиненко - Кондратюк, О.Сорокін, Чуднов, Кисельов, Камеко, Д. Сорокін, Федорченко, Клочко, Сірий, Воронін, Білоцерківець, Журба
Голи: Журба (30)
Попередження: Макаєв (3), Струк (19) – Воронін (3)
Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Андрій Івашина (Суми)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/862-lokomotyv-vyrvav-v-energiji-peremogu-u-seriji.html

Просмотров: 405 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz