Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 10 » Лисенко: У нас одне завдання – перемагати у кожному матчі
14:20
Лисенко: У нас одне завдання – перемагати у кожному матчі
Новим капітаном львівської «Енергії» став страж воріт Владислав Лисенко. Про свої «капітанські» обов’язки і не тільки воротар розповів клубній прес-службі.

- Владиславе, вас обрали капітаном команди. Окрім носіння відповідної пов’язки на руці та з’ясування перед початком гри із суддями та капітаном команди-суперниці де чиї ворота й чий м’яч, що ще входить у ваші обов’язки?

- Найперше, хотів би вас поправити – я не обраний, а призначений капітаном. Вочевидь, після невдалого попереднього сезону наставник вирішив щось змінити. Ми усією командою голосували за Валерія Легчанова. Але Станіслав Олександрович Гончаренко вирішив інакше. Сподіваюся, що Валерій не образився… Стосовно обов’язків капітана, то я буду зв’язковою ланкою між командою та тренером. Окрім того, маю бути лідером в колективі. Хоча у нас лідерів чимало. Тренер призначив мене капітаном, спробую його довіру виправдати.

- Тобто, якщо вашим партнерам щось не подобатиметься в тренувальному процесі чи в чомусь іншому, ви маєте «піти на амбразуру» й донести Станіславу Олександровичу позицію команди?

- Невдоволення в середині команди озвучити повинен капітан. Він повинен донести керівництву побажання команди. Увесь колектив формулює спільну позицію, а на розмову з тренером чи керівництвом клубу йде капітан.  

- Вам уже доводилося бути капітаном?

- Так, рік був капітаном в «Інтеркасі» й два роки в «Планеті».

- Владислав, наступне питання по грі із «Кардиналом». Наскільки важкою була перемога?

- На домашній арені «Кардиналу» не звичні умови. Уболівальники практично по ногам ходять, покриття майданчику дуже погане. Не звично це все й важко до такого прилаштуватися. Стосовно результату матчу, то скажу прописну істину – перемагає той, хто більше забиває. Ми зіграли добре, виконали головне завдання – здобули перемогу. На другому місці стояла якість гри. А те, що «Кардинал» більше контролював м’яч чи завдав більше ударів по воротах, це не важливо. У нас же не чемпіонат України по ударам по воротах. У нас чемпіонат по здобутим очкам. А очки здобувають завдяки голам.

- Наскільки здивовані результатами інших двох матчів першого туру?

- Не був особливо здивований. Єдине, несподіваним був результат харківського дербі. Усі здогадувалися, що переможе «Локомотив», але те, що він це зробить наскільки легко – ніхто не сподівався. У минулому сезоні харківське дербі проходило у безкомпромісній боротьбі, обходилося без таких розгромів.

- Зважаючи на достойну гру ЛТК на «Кубку Львівщини-2011», поразка луганчан від «Єнакієвця» із рахунком 2:6 не здивувала?

- Самої гри я не бачив, можу судити тільки по чуткам та розмовам. Читав післяматчевий коментар наставника ЛТК Романа Ковальчика. Він залишився задоволений грою. Зважаючи на ці слова, луганчани у тому матчі виглядали достойно. А те, з яким вони рахунком програли, значення не має. Поразка 3:2 чи 6:2 означає одне – втрату трьох очок.

- Взагалі, що можете сказати про свого наступного суперника із Луганська?

- По-спортивному нагла команда, із швидкими виконавцями. З ними достатньо важко грати. У минулому сезоні ЛТК нам уже псував нерви, у Луганську ми провели достатньо важке протистояння і зіграли 1:1. Думаю, цього разу теж буде не просто. Але у нас одне завдання – перемагати у кожному матчі.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/166-lysenko-u-nas-odne-zavdannja-peremagaty-u-kozhnomu-matchi.html

Просмотров: 603 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz