Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 10 » Лисенко: Крім перемоги, інший результат гри нас не влаштовує
10:31
Лисенко: Крім перемоги, інший результат гри нас не влаштовує
Воротар «Тайму» про матч за Суперкубок та першого туру чемпіонату із «Локомотивом», гру проти ЛТК та груповий етап УЄФА

В обох матчах із «Локомотивом» наша команда виглядала сильнішою, - каже Владислав Лисенко. – Рахунок другої зустріччі, можливо, видається дуже крупним. В «Локомотива» був шанс «зачепитися», але «Тайм» виявився майстернішою командою, не припускався помилок. В першій грі, вважаю, результат адекватно відображає перебіг протистояння. Ми повністтю переважали суперника.  В першому таймі ми мали чимало моментів, але не забили. Після перерви ситуація кардинально зимінилася: ми менше моментів створили, але краще розпорядилися із їхньої реалізацією.

- А роботи у вас в якому матчі було більше – за Суперкубок чи в першому турі чемпіонату?
- У першій грі, щиро кажучи, в мене роботи практично не було. В захисті ми відіграли майже ідеально, тому моменти, якщо і виникали, то після ударів з далеку. Але особливої небезпеки біля моїх воріт впродовж матчу за Суперкубок не було.

- А впродовж матчу у Харкові?
- У Харкові «Локомотив» гнали уперед уболівальники. Тим не менше, не можу сказати, що поблизу моїх воріт було створено чимало небезпечних моментів, але все-таки, у порівняні із першим матчем, вони були. 

- Коли гравець переходить в нову команду завжди повстає питання адаптації. Як довго тривав ваш адаптаційний період?
- Адаптацію в «Таймі» пройшов, як тільки потрапив в команду. Вже на першому тренувані почувався доволі впевнено. З багатьма я вже грав в одній команді, тому відразу з’явилося відчуття, що в «Таймі» провів багато років.

- 11 вересня «Тайм» зіграє із ЛТК. Як гадаєте, луганчани здатні створити проблеми вашій команді?
- Звісно, що здатні. У першому матчі вони програли на очах своїх уболівальників. Якщо ЛТК хоче увійти в шістку кращих, то має «чіплятися» за очки в кожному матчі. Впевнений, луганчани їдуть до Львова битися до останнього.  В іншому випадку, їм не має сенсу виходити на майданчик. Тому на легкий матч навіть не надіюсь, потрібно буде добре попрацювати. Будемо старатися, крім перемоги, інший результат гри нас не влаштовує.   

- Як гадаєте, «Тайм» вже наблизився до піку форми?
- В принципі, мені важко дати точну відповідь, адже про це достеменно знає наш тренер.  Але мені здається, що ми наближаємося до піку форми.

- Не за горами матчі розіграшу Кубка УЄФА. Як оціните суперників по груповому етапу?
- Скажу так, ми просто зобов’язані виходити із цієї групи. З якого місця, це уже покажуть самі матчі. Інший результат навіть не обговорюється.  Хоча у футболі було чимало несподіванок. Тому потрібно максимально налаштовуватися на кожен матч, кожного суперника, тоді ми пройдемо цей етап Кубка УЄФА. Про наших суперників можу судити по матчах збірних їніх країн. Угорська команда гратиме в себе вдома, а це уже їхня перевага. За них уболіватиме багато глядачів, а тому в "Береттойфалу" «виростуть крила», вони будуть бігти уперед, адже відступати їм нікуди. Тим не менш, угорці, об’єктивно, слабкіші за нас. Але це ще не означає, що ця команда не здатна припіднести сюрприз.  Тобто, усе залежить від нас. Італійці завжди славилися вмінням оборонятися. Матчі "Лупаренсе" в чемпіонаті Італії ми бачили. Це команда серйозного рівня, але з нею можна грати і перемагати.

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/290/3/

Просмотров: 757 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz