Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 12 » «Лемберг» 4:1 «Спортлідер+»
01:03
«Лемберг» 4:1 «Спортлідер+»
«Лемберг»: 12. Янч Роман, 8. Вацяк Сергій, 10. Іляш Володимир, 13. Галамага Олег, 16. Храмов Віктор, 17. Майорчак Ігор, 22. Хереш Лямін, 26. Онищук Ігор, 29. Надопта Олег, 39. Николишин Назар, 47. Біров Віталій..
Тренер: Сергій Вацяк.
«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 4. Сохорук Микола, 16. Рефель Вадим, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 17. Колесников Олексій, 11. Мартинюк Дмитро, 14. Нємий Артур, 1. Алексейчук Сергій.
Головний тренер: Іван Стасюк.
Голи: Хіреш, 2 (1:0), Матвєєв, 26 (1:1), Храмов, 29 (2:1), Надопта, 29 (3:1), Майорчак, 38 (4:1).
Попередження: Рефель, 19, Атаманюк, 22, Глас, 35 – Майорчак, 39.
Суддівська бригада: Маслов Володимир (Біла Церква), Чупіс Костянтин (Миронівка), Вишиваний Іван (Львів). Інспектор – Зелінський Сергій (Радомишь).

Матч 15 туру чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги приніс чергове розчарування шанувальникам хмельницького «Спортлідера+». Ще б пак, команда зазнала п’ятої поспіль поразки в першості та…  опинилася на останньому місці в турнірній таблиці.
Як не налаштовували себе гравці «Спотрлідера+» на боротьбу із перших секунд матчу проти «Лемберга», але все одно їм не вдалося позбавитися хронічної для себе хвороби – пропускати вже на початку гри. Адже на 2 хвилині поєдинку рахунок на табло став 1:0 на користь львів’ян, які забили дещо нестандартний гол. Хіреш пробив по воротах гостей і Павло Хомин наче мав відбивати «смугастого», але той влучив у ногу Андрію Матвєєву і, змінивши траєкторію, залетів у ворота хмельничан. Холодний душ на початку матчу змусив «прокинутися» гостей, які кинули всі сили в атаку і не раз мали б не лише зрівнювати рахунок, а й робити для себе комфортний гольовий запас. Але, як це вже було не раз, суперника рятував голкіпер та неточність наших футзалістів. «Лемберг», який у першому таймі майже нічого не створив біля воріт Хомина (окрім голу львів’яни відзначилися одним попаданням у поперечину), все одно зміг зберегти мінімальну перевагу в рахунку. Здавалося, що гольовий дощ піде у другій двадцятихвилинці…
Початок другого тайму пішов за сценарієм першого. Господарі, провівши одну небезпечну атаку, були вимушені знову діяти від захисту. А гості – йшли навалом у перед. І на 26 хвилині Андрій Матвєєв гарматним пострілом з метрів 14-ти знайшов «дірку» не лише у захисті львів’ян, а й в воротах «Лемберга» – 1:1. Відчувши «смажене», господарі відчутно занервували, а гості, замість того, щоб розігрувати комбінації до точного удару, кудись поспішали і, відповідно, часто помилялися. Саме помилка у центр поля на 29 хвилині матчу призвела до того, що Храмов отримав м’яч неподалік володінь Хомина, пробіг декілька метрів та змусив Павла вдруге у грі витягувати м’яча з сітки воріт. Хмельничани, відповівши сильним ударом Михайленка, який завдяки голкпіеру «Лемберга» не став другим голом у ворота господарів, помилившись вдруге за одну хвилину, пропустили одразу ж третій гол. «Добити» гостей за мить міг ще й  Іляш, але його удар на себе прийняла стійка воріт.
На 34 хвилині «Спортлідер+» знову був близьким до успіху, але спочатку удар Гласа відбив Янч, а постріл Матвєєва, який встиг на добивання, заблокували захисники «Лемберга». А через хвилину… Глас порушив правила, за що отримав «гірчичник», а «Лемберг» заробив пенальті, оскільки для «Спортлідера+» це був шостий фол. Карати хмельничан взявся граючий тренер львів’ян Сергій Вацяк, але переграти Павла Хомина йому не вдалося. Натомісь господарі поля все одно забили четвертий гол у ворота гостей – результативним ударом у порожні ворота («Спортлідер+» останні хвилини чотири грав без голкіпера, якого замінили на додаткового польового гравця) на 38 хвилині відзначився  Майорчак.

За час, який залишався, хмельничани відзначилися лише двома ударами Матвєєва, жоден із яких так і не перетворився на гол. Отже, 4:1 – «Лемберг» святкує, а «Спортлідер+» вп’яте поспіль залишає майданчик у якості переможених.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2288.html
Просмотров: 711 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz