Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 7 » Легчанов: Найбільшу загрозу відчуваємо від Сержао та Цвєлих
00:26
Легчанов: Найбільшу загрозу відчуваємо від Сержао та Цвєлих

Гравець «Енергії» Валерій Легчанов відповів на запитання клубної прес-служби. Темою для розмови став наш наступний суперник – івано-франківський «Ураган».


- Валерій, переглядали ігри «Урагану» в розіграші Кубка УЄФА?
- Так, бачив в інтернеті ігри. Детальніше розбиратимемо матчі «Урагану» сьогодні.

- Що можете сказати про єврокубкові ігри івано-франківців?
- Здивувався великій кількості помилок, яких припускалися як «Ураган», так і суперники івано-франківців. Детальніше про це зможу вам розповісти після командного розбору їхніх ігор.

- Як гадаєте, у порівняні із попереднім сезоном «Ураган» став сильнішим чи слабшим?
- Не знаю, для мене «Ураган» залишається однаково сильним суперником – що в минулому, що в теперішньому сезоні.

- У минулому сезоні найкращим бомбардиром «Урагану» був Сержао. Зараз він залишається головною ударною силою франківців?
- Завжди ми найбільшу загрозу відчуваємо від Сержао та Цвєлих. Вони завжди на вістрі атаки, готові завершити комбінацію. В принципі, у таких матчах від кожного гравця із команди-суперниці можна очікувати на небезпеку.

-В «Урагану» влітку з’явилися нові бразильці. Хтось із них може забрати у Сержао звання найкращого бомбардира команди?
- Думаю, в «Урагані» у гонці бомбардирів конкуренцію Сержао може скласти тільки Цвєлих. Інші бразильці є гравцями більш захисного плану. Ще потрібно придивитися до Ділву, він не завжди грає. Ось у матчі із «Єнакієвцем» Ділву оформив дубль, дуже допоміг своїй команді.

- Ще одне питання по Сержао. Він доволі габаритний гравець. Який його головний козир?
- У нього висока виконавча майстерність, високий відсоток реалізації гольових моментів. Плюс – в арсеналі «Урагану» є багато награних комбінацій, особливо вдало грають при стандартах. А стосовно Сержао, то він миттєво приймає правильне рішення. Він відрізняється від українських виконавців.

- Це правда, що «Ураган» у себе вдома небезпечніший суперник, чим на виїзді?
- Принаймні, статистика свідчить, що «Ураган» є домашньою командою. Взагалі, «Енергії» на будь-якій арені легше грати із «Ураганом», ніж в Івано-Франківську.

- Чому?
- Можливо, їх заряджають позитивною енергетикою глядачі. А, можливо, у них додаткова енергія з’являється через присутність на трибунах дружин. Я ж не можу це знати достеменно (сміється). Там завжди на футзальних іграх панує святкова атмосфера, фан-сектор дуже добре підтримує свою команду. У нас так не завжди буває.

- На вас якось впливає під час ігор в Івано-Франківську скандування місцевої торсиди?
- Не звертаю на це увагу. Дуже багато матчів провів в такій атмосфері. Хоча, вигуки, навіть, уболівальників команди-суперниці «заряджають». Взагалі, намагаюся зосередитися виключно на грі і не відволікаюся на стороні речі.

- Дехто із гравців «Енергії» через паузу в чемпіонаті отримав коротку відпустку. Лише «збірники» підтримували тонус у спарингах із командою Молдови. Тим не менш, напругу цих ігор не можна порівняти із тою, що була у єврокубкових іграх «Урагану». Хто у вигіднішому становищі – «енергетики», які відпочили чи «ураганівці», які мали нагоду набрати хід?
-  Відповідь на це питання дасть тільки сама гра. Хоча не вважаю, що єврокубкові ігри «Урагану» проходили за великої напруги. Це ж основний раунд, який усі українські команди долали. З групи ж виходить дві команди, це спрощує завдання. Дивно, що «Ураган» так важко здолав цю стадію.

- Можливо, сили економили на матч із «Енергією»?
- Можливо, сили економили, а може просто позначилося те, що «Урагану» легше грати вдома. Важко сказати…      

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/190-legchanov-najbilshu-zagrozu-vidchuvaemo-vid-serzhao-ta-cvelyh.html

Просмотров: 529 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz